2777
2789
چ بی تربیت دخترش الان با جاری بزرگتم قهرن یعنی؟

اره ولی با من شدیدتره چون هر چی گفت جوابشو دادم. جاری بزرگم چون قبلا که من نبودم با این همیشه غیبت میکرده انگار آتو دستش داشت خیلی حرف نمیزد فقط هی میگفت بیخود کردی گوشیمو دیدی ولی من از خجالتش دراومدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه اصلا از کاری که کرده بود ابراز شرمندگی نداشت پر پرو میگفت گوشیتونو گشتم دیدم... کدوم قانونی اجاز ...

من بودم اینطور باهام صحبت می‌کرد هیچوقت باهاش آشتی نمیکردم اگر هم مجبور بودم بخاطر اطرافیانم باهاش آشتی کنم دیگه باهاش اون رفتار ‌وبرخورد سابق رو نداشتم وکلا کاری باهاش نداشتم ‌فقط سلام خداحافظ

عجب من بودم ب همسرم میگفتم نمیگم از خانوادت ببر یا دلت تنگ نشهاما نمیتونم برم منت کشی چون واقع ...

اصلا فرض کنیم تهمت نبوده . خود شوهرم اگه مثلا داداشم گوشیشو می‌گشت بی اجازه چیکار می‌کرد....

خذاخیر بده به شوهرت اون هرزه خانم جداشد یامونده

اره بخدا خیلی مدیونشم ک منو ول نکرد 

خانواده شوهرم نزاشتن طلاقش بدن چون عمو جاریم شوهر خواهر شوهرمه اینا میترسیدن خواهر شوهرمم زندگیش بهم بریزه اینام سر همین حرفای جاریمو باور کردن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
وا یکی دیگه ج ن ده بوده انداخت گردن شما، شوهر الاغش کور بود مگه، حالا جاری دوست منم عکسشو فرستاده بو ...

اره بخدا انقد رو در رو هرزه بازیاشو گردن من انداخت 

کلی قران و قسم خورده اونام باور کردن منم واگذار همون قسما کردمش 

واویلا اینا چشونههههه 🙁

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اره بخدا انقد رو در رو هرزه بازیاشو گردن من انداخت  کلی قران و قسم خورده اونام باور کردن منم و ...

اینجور آدما شانسم دارن، دوستم می گفت برادر شوهرم رفت به حساب یارو پول ریخت که عکس جاریمو پخش نکنه، بعدم انگار نه انگار، نه دعوایی با زنش، نه بحثی بخدا حالا ما بودیم آبرو برامون نمیذاشتن. 

اینجور آدما شانسم دارن، دوستم می گفت برادر شوهرم رفت به حساب یارو پول ریخت که عکس جاریمو پخش نکنه، ب ...

دقیقااااا من مادرشوهرم با اینکه عمه ام کلی اونو دختراش سر این قضیه اذیتم کردن و همچنان ادامه داره من جلو اونا ی خیابانی و خرابم🙁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز