2777
2789
عنوان

خدا جواب دل شکسته رو بده گوشی مخفی

135 بازدید | 13 پست

چند سال قبل فهمیدم شوهرم با دو سه نفر چتی و تصویری حرف زده ولی یکیشون زنه جدا شده بود همش به شوهرم میگفت تصویری بزن کی باهات حرف بزنم و شوهرم واسش پول و وسیله خریده بود من فهمیدم باهاش اتمام حجت کردم که بفهممم این زندگی رو تموم میکنم اون دید جدی هستم دیدم گفت همه چی تموم شده رو گوشیش حساس نبود همش شک میکردم میگفتم اون زنه به همین راحتی ول نمیکنه رفته بود ی گوشی مخفی خریده بود تو ماشینش پیدا کردم الان چند ماههه هنوز بهش نگفتم اصلا نمیدونم یا بگم جدا بشم بچه هم دارم یا نگم همینجوری بسوزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا جدا شو.شاغلی؟مهریت چقدره؟میتونی بچه هاروبرگ کنی تنها؟؟البته خدا نکنه بکشه به این جاها ولی بنظرم ادمی که یبار کرده دیگه دست نمیکشه واینکه اگه جدا نشی بعد ها قراره هی یادت بیوفته و زجر بکشی.

شما که چند ماهه گوشی مخفی کثافت کاری هاشو دیدی و نادیده گرفتی 

باقی عمر نکبت بارشم نادیده بگیر 

والا اگر برات مهم بود همون روز اول که فهمیدی با خاک کف کوچه یکسانش کرده بودی دیگه جرات این کارا رو نمیکرد 

ولی وقتی یه تهدید پوچ کردی اونم مخفیانه کاراشو ادامه داده 

الانم چند ماهه گوشی مخفیشو دیدی

حتی شاید میدونه که میدونی اما چون هیچی نمیگی فهمیده مشکلی نداری و اونم سکوت کرده و به مخفی بازیش ادامه میده 

ساده گذشتن از خیانت و بخشیدن ساده فقط پاک کردن صورت مسئله اس 

تازه اون شخصی که خیانت کرده به قول معروف ترسش ریخته و دیگه قبحی واسه این قضیه باقی نمیمونه

.Pain🔥you made me a believer

شما که چند ماهه گوشی مخفی کثافت کاری هاشو دیدی و نادیده گرفتی  باقی عمر نکبت بارشم نادیده بگیر ...

بهش گفتم به زنه میگم گم شه از زندگیم گفت نگو گناه داره حالم اصلا خوب نیست