من رشتم طراحی دوخته همشم توخونه بیکارم🥲ازاین بابت خیلی ناراحتم.حرف بچه ام میگه نزن😓 دوست داشتم ینفر باشه باهم خیاطی انجام بدیم؟کسی هست!؟ شماها وقتی بیکارین چه کارایی انجام میدین
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑من از دل تاریخ اومدم ... ولی یاس🎤 دوست دارم...🎧بشکاف برو جلو ، این زندگی بهت میگه بدو بدو🎧😮💨🏃♀️🏃♀️
حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑من از دل تاریخ اومدم ... ولی یاس🎤 دوست دارم...🎧بشکاف برو جلو ، این زندگی بهت میگه بدو بدو🎧😮💨🏃♀️🏃♀️