rominagshdrb مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2464 عنوان چرا بعضیا تو همه چی خوش شانسن؟ 594 بازدید | 48 پست یکی رو میشناسم هم رشته خوبی میخونه، هم شغل خوبی داره هم پولداره، هم خوش تیپه هم خانواده خوبی داره، تو همه چی هم شانس داره در صورتی که اخلاقش خیلی مزخرفه و آدم بدیه اما همه چی داره. چرا اون باید این همه خوشبخت باشه؟؟؟؟ 1402/08/08 | 16:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا_حاج_خانم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 2850 زندگی ما فقط در این دنیا نیست هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 46422 اخلاق که نداره مفت هم نمی ارزه تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
avisa0202 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 3164 زندگی ما فقط در این دنیا نیست حاج خانم دلتو به این حرفا خوش نکن
zolikha81 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 620 اره بابا یکیو میشناسم سه تا پسر عاشق خودش کرد میمیرن براش تا حد مرگگگگگگ مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
ياسی عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 3668 چون خانواده ی خوب داشته تونسته با امکاناتی که واسش فراهم کردن و البته تلاش خودش هم رشته ی خوب قبول شه و به شغل و درامد خوب برسه و هم خوشتیپ شه در مسیر... 🌱
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 ما فقط خانواده و دینمون را انتخاب نمیکنیم! چیزی به نام شانس وجود نداره! رواناسم میگفت افرادی که میخان خودشون رو قول بزنن میگن شانس! بخت! تقدیر! سرنوشت! همه اینارو خودمون انتخاب میکنیم من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
ثریا_حاج_خانم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 2850 حاج خانم دلتو به این حرفا خوش نکن ولی واقعیته هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
ماماآرا عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 163 زندگی ما فقط در این دنیا نیست نه ما اومدیم که زجر بکشیم بسه دیگه 🤫
zolikha81 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 620 دخترو میبینی سبزه قیافه نداره تازه خونوادشم وحشین ولی همه رو با ی انگشت میچرخونه عجب چیزی مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
zolikha81 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 620 ما فقط خانواده و دینمون را انتخاب نمیکنیم! چیزی به نام شانس وجود نداره! رواناسم میگفت ... والا ببخشید من اینجا بدنیا اومدم خونوادمو انتخاب نکردم به شکل وحشتناکی جلو پیشرفتمو گرفتم مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
ثریا_حاج_خانم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 2850 جهل واقعیت نیست من اصلا مذهبی نیستم و به عقاید شما هم کاملا احترام میذارم من باور دارم اون دنیا وجود داره و خدا هست هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️