2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو همه چی خوش شانسن؟

594 بازدید | 48 پست

یکی رو میشناسم هم رشته خوبی میخونه، هم شغل خوبی داره هم پولداره، هم خوش تیپه هم خانواده خوبی داره، تو همه چی هم شانس داره در صورتی که اخلاقش خیلی مزخرفه و آدم بدیه اما همه چی داره. چرا اون باید این همه خوشبخت باشه؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا یکیو میشناسم سه تا پسر عاشق خودش کرد میمیرن براش تا حد مرگگگگگگ
مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️

ما فقط خانواده و دینمون را انتخاب نمیکنیم! 

چیزی به نام شانس وجود نداره! 

رواناسم میگفت افرادی که میخان خودشون رو قول بزنن میگن شانس! بخت! تقدیر! سرنوشت! 

همه اینارو خودمون انتخاب میکنیم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
حاج خانم دلتو به این حرفا خوش نکن

ولی واقعیته 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

دخترو میبینی سبزه قیافه نداره تازه خونوادشم وحشین ولی همه رو با ی انگشت میچرخونه عجب چیزی

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
ما فقط خانواده و دینمون را انتخاب نمیکنیم!  چیزی به نام شانس وجود نداره!  رواناسم میگفت ...

والا ببخشید من اینجا بدنیا اومدم خونوادمو انتخاب نکردم به شکل وحشتناکی جلو پیشرفتمو گرفتم

جهل واقعیت نیست 

من اصلا مذهبی نیستم و به عقاید شما هم کاملا احترام میذارم 

من باور دارم اون دنیا وجود داره و خدا هست 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️