2777
2789
عنوان

مامانم بهم حرف خیلی زشت زد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری چیزا تو سایت میبینم که تو عمرم هم ندیدم و نشنیدم.عجیبه برام

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

ریشه فحش زشت مادرت به همین رفتار های پدرت مرتبطه احتمالا همیشه جلوی تو ازت دفاع کرده و اونو تخریب کرده مادرت از تو خشم داره پدرت هم هیزم می‌ریزه توی این آتیش دودش توی چشم کی می‌ره تو ؟ 

به پدر مادر تو میگن پدر مادر سمی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

چه بابای بافهم و شعوری🫤🫤

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

چشم الان بهش میگم شما گفتی نباید میزد

هر سه تون اشتباه بوده کارتون😂

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .

شاید اون مادر از هر روی عصبانیت یه چیزی گفته فقط به این فکر کن اون ما در نه ماه تو رو که الان بر خودت خانم شدی تو شکمش حملات کرده یک سال تو بغلش تو رو نگهداشته الان چطور دلت اومد اون پدر با فهم و کمالات اون مادر بزنه تو هم نگاه کنی 

نه بخدا نمیدونستم میزنه گفتم حالا نهایتش یکم داد بیداد میکنه

شما دیگه بزرگ شدی 

هر چی هست بین خودتان حلش کنید 

همه ماها قطعا چالش هایی با مادرمان داشتیم 

با مادرت دوست باش ازش حمایت کن در برابر رفتارهای نسنجیده پدرت 

مشکلاتی اگه دارین بین خودتان حلش کنید 

مادرت هم قطعا حال روحیش خوب نیست واگرنه اون حرف و بهت نمیزد 

کاربر خیلی قدیمی هستم ...