2777
2789
عنوان

برا عروسیم موهامو رنگ کنم؟

424 بازدید | 17 پست

کراتین کردم میترسم خراب بشه کراتینم خودمم زیاد دوست ندارم از یه طرفم میگم بعدا پشیمون میشم

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماه بعد از کراتین رنگ بدون آمونیاک باید باشه  موهای خودت چه رنگیه

مشکی بود کراتین کردم چند درجه روشن شد خرمایی شد

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

نه رنگ نکن موی طبیعی خودت برای عروسی قشنگتره

اسی کراتینه کردی موهات مشکلی پیدا نکرد ریزش نداری؟؟منم میخوام بکنم میترسم ،بعد عروسی میخوام رنگ و دکلره کنم اخه

خانوما کراتین کنی بعد از چند وقت رنگ کنی مو داغون نمیشه نمیسوزه؟؟

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
مشکی بود کراتین کردم چند درجه روشن شد خرمایی شد

دیگه رنگ نکن ب نظر من من موهای خودم مشکی زاغ بود جوری که همه فکر میکردن رنگ شده روز عروسیم دست نزدم ب موهام همه پسند کردن حالا موهای تو ک خرمایی شده اصلا دست نزن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

نه رنگ نکن موی طبیعی خودت برای عروسی قشنگتره اسی کراتینه کردی موهات مشکلی پیدا نکرد ریزش نداری؟؟منم ...

نه ریزش مو داشتم نه قط شد نه بیشتر شد خیلیم راضیم

یه جلسه رفتی ؟؟؟ چقد کراتینه طول میکشه ؟؟ چقد ازت گرفت؟؟ راضی هستی ؟؟

دو جلسه خیییییلی طول کشید ۲۵۰۰ گرفت بله راضیم