2777
2789
عنوان

طولانیه ولی لطفا بخونید در مورد زبان فارسیه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 93 پست
ببینید دوست عزیز اینایی ک گفتین درست ولی آوا ،آوه ک نمیتونه ریشه « او » باشه میتونه ب لاتین هم نمیتو ...

در این مورد اصلا نظر شخصی من جایگاهی نداره و نظر متخصصان ادبیات و علم ریشه شناسی مهمه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

درسته فارسی شیرین ترین زبان دنیاست و۲۰۰میلیون کلمه میشه باهاش ساخت ولی خب یه ایراداتی هم داره یکیش همین کلمات عربی که استفاده میشه 

نگارش فارسی تو همین چند ساله یه پیشرفت‌هایی کرده 

مثلا (ستاره ی زیبا)قبلا  (ستاره ء زیبا) نوشته می‌شد یعنی روی ه باید همزه میزاشتیم ولی الان از  ی باید استفاده بشه

کاملترین زبان دنیا هم عربیه که بیشترین کلمات رو میشه ساخت بیشتر از ۴۰۰میلیون کلمه که از قرنها پیش هیچ تغییری نکرده

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته فارسی شیرین ترین زبان دنیاست و۲۰۰میلیون کلمه میشه باهاش ساخت ولی خب یه ایراداتی هم داره یکیش ه ...

حسن زبان پویا گرفتن کلمات و هضم اونهاست که فارسی تا به حال خیلی خوب از پسش براومده هر زبانی به ایران آماده و حتی مدت‌ها اجباری بوده پس از مدتی جزئی از زبان فارسی شده هم لغات مغولی زیاد داریم هم عربی اما هیچ عرب و هیچ مغولی نمی‌تونه فارسی رو بفهمه و مگه این که فارسی بلد باشه. در مورد همزه که فرمودین ناشی از فهم غلط تو دوره‌های بعد هست امروزه دیگه اون ی میانجی داره منسوخ میشه چون اون چیزی که گمان می‌شد همزه هست در واقع ی کوچکی هست که بالای کلماتی مثل خانه قرار می‌گرفته.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
سلام عزیزم . میخواستم بدونم کردی یک زبان محسوب میشه یا یکی از گویشهای زبان فارسی هست ؟ من خودم فارس ...

من میدونم که زبان پارسی باستان و کردی به شدت شبیهن

یعنی فارسی دری و نوین ۳ کشور ایران افغانستان و تاجیکستان همون فارسی هخامنشی و ساسانیان نیست

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

اضافه كنم كه زبان ايراني هم يه شاخه از زبان هندو ايرانيه كه خودش بخشي از زبانهاي هندو اروپايي

بله کردی فارسی هندی و روسی در شاخه شرقی زبانای هندواروپایی هستن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

من میدونم که زبان پارسی باستان و کردی به شدت شبیهنیعنی فارسی دری و نوین ۳ کشور ایران افغانستان و تاج ...

زبان فارسی و کردی از یه ریشه هستن زبان اقوام مختلف آریایی هست که اومدن ایران . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

زبان فارسی و کردی از یه ریشه هستن زبان اقوام مختلف آریایی هست که اومدن ایران .

بله میگم فارسی قدیمی و کردی به شدت شبیهن به علت جدایی سیاسی که بین ایران ترکیه و عراق رخ داده مثلا فارسی تغییر کرده ولی کردی هنوز همون حالت صحبت کردنو دادن در اصل ی زبان بودن ولی الان با هم تفاوت دارن

بله میگم فارسی قدیمی و کردی به شدت شبیهن به علت جدایی سیاسی که بین ایران ترکیه و عراق رخ داده مثلا ف ...

آریایی های اولیه که اومدم ایران اقوام مختلف بودن با زبانهای مختلف . پارتها ایلامیها و پارسها . در سه نقطه ایران هم ساکن شدن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آریایی های اولیه که اومدم ایران اقوام مختلف بودن با زبانهای مختلف . پارتها ایلامیها و پارسها . در سه ...

سه تا نبودن بیشتر بودن

سکاها ماد ها اوستی ها پارس ها و....

خیلی چیزاشون شبیه بوده از لباس تا فرهنگ 

الان تو کاشغر چین هنوز نوروزو جشن میگیرن

سه تا نبودن بیشتر بودنسکاها ماد ها اوستی ها پارس ها و....خیلی چیزاشون شبیه بوده از لباس تا فرهنگ الا ...

گفتم سه قومشون در ایران ما ساکن شدن ، بله اقوام دیگه هم بودن ولی جاهای دیگه ساکن شدن . 

آریایی های اولیه که اومدم ایران اقوام مختلف بودن با زبانهای مختلف . پارتها ایلامیها و پارسها . در سه ...

ایلامی ها ساکنین بومی ایران بودن بیخیال مهمه اینه که با هم این دو زبان خانوادن😅

گفتم سه قومشون در ایران ما ساکن شدن ، بله اقوام دیگه هم بودن ولی جاهای دیگه ساکن شدن .

همشون تو ایران باستانی بودن 

حتی سکاها مدت مدیدی جزو ایران شدن اولش نبودن

معذرت میخام مادها !

بله کردی فارسی هندی و روسی در شاخه شرقی زبانای هندواروپایی هستن

بله خانواده زبانی هندو اروپایی خانواده ی زبانی وسیعی هستن مثل آلمانی و انگلیسی و فرانسوی و ایتالیایی و غیره ، از این شاخه ما زبان ایرانی رو هم داریم که همین زبان ایرانی بعدها منظعب شد و زمان هخامشیان فارسی و مادی و سکایی و اوستایی رو داریم ، شنیدم بعضیا میگن سکاها ترک بودن و اینها که غلطه ، اریایی و ایرانی بودن یک زبان ایرانی شرقیه هنوزم گویشی از سکایی باقیه سمت گرجستان و قفقاز 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

البته به صورت سنتی عیلامی مینویسن که با ایلام الان قاطی نشه ، عیلامیان یه قومی بودن که زبانشون هم تک خانواده بود و هیچ کدوم از زبانهای الان ایران بهش مربوط نیست ، فرضیه ی کوچ اریایی ها هم البته یه فرضیه اس ، اینکه کی اول اینجا بوذه یا نبوده یا همزمان بودن معلوم نیست دقیقا

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹