2777
2789
عنوان

مرد بی توجه

133 بازدید | 6 پست

،همه کار می‌کنه برام ،هر چی میگم می‌ره انجام میده و...

ولی اصلا حرف نمیزنه با من یا با گوشیش بازی می‌کنه یا فیلم میبینه،من آدمی هستم که دوست دارم حرف بزنم 

گوش بده حرفمو و راجع به مسایل مختلف حرف بزنیم اما اون همش داره بازی میکنه 

منم حرف میزنم سرش تو گوشی هست و سر تکون میده

امشب دستم سوخت گفتم وای سوختم حتی سرشو برنگردوند منم خیلی عصبی شدم دعواش کردم بازم هیچی نگفت...

دارم دیوونه میشم ،کلا سیستمش همینه کم حرف و بی توجه...نه اینکه نخواد .کلا حواسش پرته فیلم و بازیه .حرفای منو نمیشنوه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بلد نیست

۳۸ سالشه دیگه کی میخواد یاد بگیره به خدا با زبون خوش بهش گفتم همه جوره گفتم اما نمی‌فهمه

دلم پوکید .تکدو تنها تو شهر غریب ،بچه ندارم 

دیوونه شدم دیگه 

مرد کم حرف چندین مرتبه نسبت به مرد حراف قابل تحمل تره. من که خوشحالم از اینکه شوهرم کم حرفه

به خدا دوست دارم همون دو کلمه حرفی که میزنم رو نگام کنه گوش بده 

آخه چرا اینجوری میکنن 

خسته شدم

به خدا دوست دارم همون دو کلمه حرفی که میزنم رو نگام کنه گوش بده  آخه چرا اینجوری میکنن  ...

چون تک بعدیه وقتی میره تو گوشی دیگه کل حواسش تو همون گوشیه. چه میشه کرد زندگیای جدید همینجوریه دیگه بالاخره تو هر خانواده یکی دو نفر پیدا میشن که همش سرشون تو گوشی باشه

شوهر دوستم همینطوری بود زمان زیادی گذشت تا بهترشد اما ن کاملا اوکی. مردای این مدلی زیادن . متاسفانه باید خودشون بخوان . بعضی رفتارها عادت شده براشون و ترک عادت سخته. باید سرگرمی بهتری جایگزین شده میتونی درگیر مهمونی رفتن یا بیرون رفتنش کنی یا موقع پخت غذا مثلا بدی سیب زمینی رو اون پوست بگیره یا ازش بخوای کمکت ظرفارو آب بکشه یا یه بازی دونفره ای چیزی تهیه کن از راه همین بازی ک علاقشه بهش نزدیکتر شو کم کم وباهاش غیرمستقیم بحرف. یا شوخ طبعی تو بیشتر کن و بی توجه به بیتوجهیاش و سرزنش کردنش پیشش بشین  و حرفای قشنگ بزن. مردا کمی متفاوتند با خانما. ما عاشق حرف زدنیم اونا معمولا اینطور نیستن. سعی کن تفاوت‌ها رو درک کنی شاید کمتر ناراحت شدی و  یا وقتایی ک آرومی بشین و باتوجه ب خصوصیات همسرت راه حل مناسبو پیدا کن