2777
2789

دانشجو ام موقع امتحانامه، باید درس بخونم

ولی از اونجایی که بین من و شخصی همه چیز بهم خورد و تموم شد، ذهنم درگیر اون میشه و گاهی اوقات حرفای خوب و بدش یادم میاد

ولی میخوام رو درسم تمرکز کنم چون درسته اون شخص تو آینده نیست ولی آینده من با همین درس خوندنم پیش میرهههه

ولی ذهنم همش درگیر میشههه

بنظرتون چطور تمرکز کنم :)))❤️؟

این کاربری به شخص دیگری سپرده شده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به این فکر کن که چند سال دیگه این امتحانات بیشتر رو زندگیت تاثیر داره یا اون آدم

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

تا یه مدت تو ذهنتون میچرخه و طبیعیه

افکارتون رو بنویسید یا با دوست معتمد در موردش حرف بزنید تخلیه میشید تا حدودی

یکم به خودتون زمان بدید .....زمان کمرنگ میکنه این مسائلو

ورزش و باشگاه رفتن هم کمک خوبیه

یه کاری رو شروع کنید که مشغولیت جدید بشه مثل ساز زدن یا آشپزی و.....

بگو بعدا بهت فک میکنم فکرش ولت میکنه مثلا بگو ۴۰ دقیقا درس بخونم ساعت فلان بهش فک کنم ولت میکنه!یا ت ...

آهااا خیلی ممنون ❤️

این کاربری به شخص دیگری سپرده شده.

باشه مرسییی 🫠❤️

فدات

الان جوانی خیلی چیزها هست که باید تو زندگی ازشون مووآن کرد حتی خود قبلیت گاهی از الان تمرین کن

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.