2777
2789
عنوان

مشکل امروزم با شوهررم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 90 پست
واااا چه اهمیت داره برات اخه؟؟؟؟ خانواده شوهر من اوایل هر دو ماه یه بار راه میوفتادن میومدن خونه من ...

خب شما واقعا اونطور هستی ولی/شوهرم دروغ  گف  میخواس منو بی اعتبار کنه جلوی آشناهای مادرشوهرم که کرد

واااا چه اهمیت داره برات اخه؟؟؟؟ خانواده شوهر من اوایل هر دو ماه یه بار راه میوفتادن میومدن خونه من ...

احساس بی احترامی نمیکنی یه طرفه بری؟ با خودت نمیگی منم آدمم خونه زندگی دارم هر دیدی/یه بازدیدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس بی احترامی نمیکنی یه طرفه بری؟ با خودت نمیگی منم آدمم خونه زندگی دارم هر دیدی/یه بازدیدی؟

والا تو خانواده من اکثرا بچه ها خونه پدر مادرشون زیاد میرن و پدر مادر سالی دو سه بار با دعوت میان خونه بچه 

خانواده شوهر من وقت و بی وقت راه میوفتادن میومدن خونه من انگار که کاروانسرا هست و من هر چی میگفتم از مثلا دو روز قبل به ما خبر بدید انگار لج میکردن و کار خودشونو میکردن

هر سری هم میومدن کلی بلوا به پا میکردن الکی و کلا عادت دارن به بحث و ... منم برای همین دیگه رو نمیدم بیان خونم 

ضمن اینکه من یه برادرشوهر دارم که ازدواج نکرده و اول برای خودش خوکچه هندی گرفت و مادرشوهرم درگیر اونا شد و الآنم سگ گرفته که درگیر اون شدن شدید و نمیتونن بیارنش با خودشون 

خونه جاریمم اصلا نمیرن خانواده شوهرم به خاطر همین سگ که دارن ولی جاریم هر آخر هفته ۴شنبه تا جمعه می‌ره ویلا پدرشوهرم 

ما مثلا ماهی یه بار یا دو ماه یه بار میریم ویلاشون و همونجا هم میبینیمشون و خونشون شاید سالی یک یا دو بار برای شام بریم کلا 

برای همین معذب نمیشم

والا تو خانواده من اکثرا بچه ها خونه پدر مادرشون زیاد میرن و پدر مادر سالی دو سه بار با دعوت میان خو ...

خب اونطوری خیلی خوبه تقریبا مثل من میشه رفت وآمدت .بعد اینکه خونه خواهر برادراشم‌کلا نمیری؟

خب اونطوری خیلی خوبه تقریبا مثل من میشه رفت وآمدت .بعد اینکه خونه خواهر برادراشم‌کلا نمیری؟

خواهر که نداره 

کلا سه تا برادرن که کوچیکه مجرده 

وسطی ازدواج کرده که باهاش کلا رابطه ندارم حتی می‌خوام برم ویلا پدرشوهرم از قبل میگم ما می‌خوایم بیایم و اگه اونا نمیان ما بیایم

ببین نگران نیستمها .فکر میکنم بهم بی احترامی میکنند

نه عزیزم چه بی احترامی اخه؟؟؟؟

خودت مگه بچه نداری؟؟؟؟

پدر مادر دوست دارن بچشونو ببینن 

حالا چه خونه خودشون چه پارک و ...

شاید برای بقیه این قضیه صدق کنه ولی راجع به پدر مادر فرق داره

نه عزیزم چه بی احترامی اخه؟؟؟؟ خودت مگه بچه نداری؟؟؟؟ پدر مادر دوست دارن بچشونو ببینن  حالا ...

چرا دوتابچه دارم و واقعا بدون هیچ چشم داشتی میرم ولی خب وقتی میریم اونجا چون شهرستانند دیگه غیر خونه مادرش خونه خواهربرادرشم میریم حالا یا دعوت میکنند یا عید باشه ولی مثلا یه خواهرش ۱۵ ساله نیومده خونه ما یا برادر مجردش ۱۰ ساله نیومده همه جا میرنها