2777
2789
عنوان

میخوام اینکاروباشوهرم کنم!!!

273 بازدید | 9 پست

شوهرم تنها جایی که مارومیبره خونه پدرشه یا خونه اقام

واکثرا خونه پدرش یعنی تا بگم بیرون بریم مارو میبره اونجا یااینکه ماهی یکی دوبار یه دور الکی توشهرمیزنه ومارومیبره خونه اقاش ازاین وضع خسته شدم

و خیلی اهل رفت وآمدن همش درحال مهمونی رفتنن خونوادش و خودش باهمدیگه میرن خونه داییهاش یا عمه من ازبس رفتم زده شدم دیگه نمیرم 

حالا بهش گفتم چرا تایکی بهت زنگ میزنه بیا بریم فلان جا میدووووئی ولی تامن بگم بریم بیرون میگی خستم

شروع کرد چرت وپرت گفتن گفت من کارپیش میاد میرم مثلا دیروز داییش دستش شکسته رفتن دیدنش بهش گفتم من اینارو نمیگم من کلی میگم که درک کن ماهم نیاز داریم نمیشه که هر روز فقط بریم خونه اقات گفت پس تومیخوای منو منع کنی از خونه پدرم و از خواهرام گفتم برو کی جلوتو گرفته ولی من نمیام باهات هر روز

گفت باشه اگ سراغتو گرفتن منم میگم نمیخواد بیاد سراغشو نگیرید گفتم چرااینقد خاله زنکی؟

من میگم اول الویت زندگیت خدا وبعد همسرو بچت باشه چون این زن وبچه توخونه نگاهشون به خودته توکه اینقدرچسبیدی به خونه اقات خب زن نمیگرفتی الانم هروقت میخوای برو همونجا بمون تاسیر شی اونم گفت من مرد هستم هر روزم برم بیرون مشکلی نداره ولی برا زن زشته که بره بیرون هر روز( منظورش این بود که هروقت من رفتم بیرون نباید انتظار داشته باشی بعدش هم شمارو ببرم)

بهش گفتم مگه کی رفتیم بیرون؟گفت من کارم سنگینه وخستم عشق میکنم میبرمتون نخواستم هم نمیبرم حتی اگه ۵ سال هم بکشه 

واخر گفت باشه دیگه خب این جمعه میبرمتون بیرون گفت بعداین همه حرف (کلی حرفای دیگه زد که حرصمو دراره)مثلا میگفت الان بلندمیشم میزنم همه چیو میشکونم تاراحت شی وساکت شی گفتم اینکارو میکنی به ضرر خودته چون بچتو دیونه میکنی نه منو

واقعا بنظرتون چطور بااین فرد رفتارکنم؟وتصمیم دارم باهاش قهرکنم اما نمیخوام به بحث بزرگی برسه چون اگه عصبی بشه قاطی میکنه و بچم استرس میگیره

اما ازاینکه اینقد چسبیده به خونوادش و طایفه وفامیلش دارم دیونه میشم همش تایکی یچیزیش شده رفته تا یکی واسش اتفاقی افتاده دویده(تنهاهم نمیره داییهاش وپدرش ومیزاره ومیبره)

ولی به ما که میرسه میگه خستس

ولی جمعه حوصله داره تاشهرستان مارو ببره برا دیدن فک وفامیلش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میخوام یمدت بیخیالش بشم وسرسنگین شم وبراخودم زندگی کنم یعنی برم بیام بهش نگم تا بلکه به خودش بیاد که بابا ماهم نیاز به وقت گذاشتن داریم نمیشه که همش درحال رفتن به خونه پدرت باشی یا فک وفامیلات

دقیقا مثل شوهر منه🥺🥺🥺کپی برابره اصل 

منم خستم از این وضعیت با این تفاوت ک شهر غریبم و فقط خانواده همسرم هستن منم قط رابطم باعاشون

ولی شوهرم هر روز نهارو شام از صبح تا شب خونه ننشه

برام وقت نمیزاره

دو ماه سه ماه یک بار شاید بش بگم ببر ی تابی بخوریم نیم ساعته برم میگردونه‌خونه

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
من تا نصفه خوندم وفتی از اول زندگی رفتی الانم چاره ای نداری  باید کم کم رفت امد کم کنی  ...

نه از اول زندگی نرفتم 

پدرشوهرم دوتاخونه داره از اول زندگیمون یه شهردیگه بود بعد که ورشکست میشه دیگه اون شهرو ول میکنه وچندماهیه میاد اینجا وازوقتی که اومده شوهرم پدرمونو دراورده

وقبل اومدن پدرش هم پدرمونو با رفتن خونه داییش ورفتن خونه خواهراش دراورده بود

یعنی تامیگفتم بیرون یامارو میبرد خونه اقام یا خونه خواهراش یا خونه داییش یا یه دور الکی میزدمون که ساکتمون کنه الانم که خونوادش اومدن دیگهههه بدتر عین بچه ننه ها چسبیده بهشون

دقیقا مثل شوهر منه🥺🥺🥺کپی برابره اصل  منم خستم از این وضعیت با این تفاوت ک شهر غریبم و فقط خ ...

واقعا چشونه این مردا خب نمیخواستی زن نمیگرفتی انگار یه زن گرفته فقط واسه پخت وپز و بچه داری کردن بعد ازدواج یاد ننه باباشون میفتن تایچی هم میگم میگه میخوای منو از خونوادم منع کنی اخه مرتیکه مگه من قدرتتو دارم بخوام منعت کنم ولی میگم برابری کن و تعادلو حفظ کن بین خونه زندگیت و خونه پدرت وفک وفامیلا

واقعا چشونه این مردا خب نمیخواستی زن نمیگرفتی انگار یه زن گرفته فقط واسه پخت وپز و بچه داری کردن بعد ...

دقیقا

منم چند بار بهش گفتم میخواستی منو صبح تا شب تو خونه تنها بزاری بری خونه مادرت برا چی زن گرفتی چرا منو‌ تنهاتر کردی میزاشتی منم پیش خانوادم باشم

جوابی نداره بده اما بازم ب کارش ادامه میده

فکر‌میکنه مادرش چون سنش بالاس باید بیشتر بهش رسیدگی کنه ک اگه فردا روز فوت کرد عذاب وجدان نگیره

ی ذره با خودش فکر نمیکنه‌ ک شاید زن خودش عمرش کوتاه تر از مادرش باشه ک انقد کوتاهی میکنه‌ در حقش

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
دقیقا منم چند بار بهش گفتم میخواستی منو صبح تا شب تو خونه تنها بزاری بری خونه مادرت برا چی زن گرفتی ...

دقیقا گفتی چقدر حسودیم میشه به اون مردایی که وابسته به زندگیشونن تا خونواده

مردایی که هفته یبار میره سر میزنه خونه پدرش یا کلا درهفته چند بار ولی الویت اصلیش زن وبچشه تاخونوادش 

نه از اول زندگی نرفتم  پدرشوهرم دوتاخونه داره از اول زندگیمون یه شهردیگه بود بعد که ورشکست میش ...

همون دیگه داری خودت میگی قبلشم با رفتن ب خونه فامیل های دیگش همین بساط بوده

باید غیر مستقیم و کم کم جداش کنی