2777
2789

سلام عزیزانم با نامزدم جدا شدیم دلیل‌دعوا دوتامون بود

من به خواهر نامزدم گفتم قضیه رو (اینم بگم از رابطه ما فقط خواهرش و مامانم میدونن امــامن بهشون نگفتم ک ب مامانم گفتم)

بعدش خواهرش گفت اولش که ببخشش و بعدش کم کم گفت اون لیاقتت نداره و ولش کن همش اصرار داشت میگفت ولش کن پیام داد دیگ فرصت بهش نده و اینا من شک کردم ک چرا اینجوری میگه اما امروز گفتم زنگ زد جواب ندادم بلاکم کرد دیگ استوری هاشم نمی‌بینم گفت بهتر ولش کن بره میگه اون لیاقت و ارزش تورو نداره گه این همه مدت ناراحتت کرده اما به حرفاش شک کردم شدید نوشتم براش انگار دوس‌نداری مادوتا باهم باشیم نتش روشنه هنوز جواب نداده😭😭😭

بچها دارم داغـــون میشم یعنی خواهرش میگ باهاشون نباشم؟💔😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خب شما ک جدا شدین

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برادرش با کسیه

نه گفت اصلا با هیچکسی نیست 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خب شما ک جدا شدین

اره امـا بهش گفتم شاید برگرده اینجوری گفت

نمیدونم ولی خواهر نامزد سابق من این حرف رو زد و من واقعا جدا شدم چون خواهرش میدونست چ آدم کثیفیه 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

از شب عروسی با خانواده شوهر قطع رابطه ام ۱۲ساله تازه خواهرشوهرمو که از نامزدی

اووو چرا چی شد

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع