2777
2789
عنوان

میشه تو 10 روز 5 کیلو لاغر شد؟

11144 بازدید | 42 پست

سلام من ورزش میکنم 4 ماه و نیم پیش زایمان داشتم.. 10 روز دیگه عقد دختر داییمه

میشه راهنمایی کنید 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰ روز فقط اب بخور (بدون هیچ غذایی) با فعالیت مثل کار های خونه بیشتر از ۵ کیلو کم میکنی 

ده روز فقط آب؟! 

اینجوری که آدم داغون میشه! 

توروخدا نکنید با خودتون از این کارا

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بله میشه 

صبح ها سه عدد ساقه طلایی بالای

میان وعده نصف لیوان شیر با یک خرما 

ظهر ها (یک عدد فیله مرغ یا ۴ قاشق عدسی یا چهار قاشق خوراک لوبیا یا چهار قاشق سوپ یا ۴ قاشق املت یا یک ف دست کوکو سیب زمینی) به همراه دو کف دست نان سنگک و ۵ عدد زیتون

میان وعده عصر یک عدد میوه و یک خرما

شب ها نصف قوطی کبریت پنیر و یک دست نان سنگک 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

حالا گن بگیر چه اصراریه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بله میشه  صبح ها سه عدد ساقه طلایی بالای میان وعده نصف لیوان شیر با یک خرما  ظهر ها (یک ...

خیلی ممنون عزیزم بابت این همه محبت 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ده روز فقط آب؟!  اینجوری که آدم داغون میشه!  توروخدا نکنید با خودتون از این کارا

اره 

من پارسال ۲۰ روز انجام دادم سالمم تازه پوستم ۱ درجه روشن شد 😅

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
ده روز فقط آب؟!  اینجوری که آدم داغون میشه!  توروخدا نکنید با خودتون از این کارا

آب با عسل 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥