2777
2789

به خدا دیگه خسته شدم مدام دروغ میگه بعد دروغش رو میشه دلش میخواد با یه معذرت خواهی سروتهشو هم بیاره 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن بچت دروغگو شده چطور ترکش میدی این ریشه تو کودکیش داره

متاسفانه آره مربوط به گذشتش چون تو خونوادشون هم هستن که راحت دروغ میگن چی کار میتونم بکنم به خدا خسته شدم قابل تغییر هست یانه؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
کاریش ک نمیتونی بکنی فقط بهش اعتماد نکن یا به حرفاش گوش نده خودت با چشمای خودت همیشه ببین و باور کن

به خستم بس که درمورد هر حرفش بهش شک دارم اصلا به هیچ کدوم از حرفاش نمیتونم اعتماد کنم مگه میشه آدم با کسی زندگی کن و بهش اعتماد نداشته باش منم یه آدم حساس هستم کل روح وروانم رو بهم میریزه

کاری نمیشه کرد فقط دیگ حرفاشو هیچ وقت باور نکن 

آخه همین بده دیگه داعم تو شک باشی زندگیمو به گند کشیده 

به خستم بس که درمورد هر حرفش بهش شک دارم اصلا به هیچ کدوم از حرفاش نمیتونم اعتماد کنم مگه میشه آدم ب ...

بابای منم دروغگوعه خیلی دروغ میگه مامانمم همیشه سرهمین باهاش دعوا داره... کاریش نمیشه کرد. 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

آخه همین بده دیگه داعم تو شک باشی زندگیمو به گند کشیده 

این افراد زاتشون  همینه ربطی ب تربیت خانواده هم نداره داداش منم با اینکه مامانم خیلی حساس بود و خوب تربیت کرد ولی جوریه ک حتی سختشه راست بگه انگا میخان جونشا بگیرن همش دوروووغ 

بابای منم دروغگوعه خیلی دروغ میگه مامانمم همیشه سرهمین باهاش دعوا داره... کاریش نمیشه کرد. 

پس درواقع قضیه ی همون سوختن وساختن به خدا اونقدر حرص میخورمو استرس میکشم خدا میدونه کی سکته کنم یا یه سرطانی چیزی بگیرم

متاسفانه آره مربوط به گذشتش چون تو خونوادشون هم هستن که راحت دروغ میگن چی کار میتونم بکنم به خدا خست ...

مشاوره برو تا روی طرحوارش کار کنن  باید خودشم بپذیره و بخاد تغییر کنه 

شکوفه بزن سبز شو
پس درواقع قضیه ی همون سوختن وساختن به خدا اونقدر حرص میخورمو استرس میکشم خدا میدونه کی سکته کنم یا ی ...

خودتو عذاب نده الکی یا کلا بیخیالش شو یا توام سر چیزایی ک براش مهمن دوروغای گنده بگو تا وقتی فهمید راستشو بفهمه دوروغ چقد بده 

مشاوره برو تا روی طرحوارش کار کنن  باید خودشم بپذیره و بخاد تغییر کنه

بعضی مواقع میپذیره قول میده تکرار نکن ولی بعضی مواقع با اینکه خودش اعتراف میکن دروغ گفته ولی باز گردن نمیگیره گردن گیرش خرابه انگار مثل اعتیاد میمونه نمیتونه ترکش کن

خودتو عذاب نده الکی یا کلا بیخیالش شو یا توام سر چیزایی ک براش مهمن دوروغای گنده بگو تا وقتی فهمید ر ...

ای کاش آدم بیخیالی بودم ای کاش منم میتونستم دروغ بگم میدونی چیه کلا شخصیت عجیب غریبی داره مطمئنم حتی اگه بفهمه دروغ هم گفتم مهم نمیاد براش، شاید حتی نپرس چرا دروغ گفتی یا یه چیزی در مورد اون دروغ بهش بگم راحت توجیح میشه

بعضی مواقع میپذیره قول میده تکرار نکن ولی بعضی مواقع با اینکه خودش اعتراف میکن دروغ گفته ولی باز گرد ...

دقیقا بخاطر همینه ک کمک لازم داره میتونی خودت بری مشاوره و راهکارها بش بگی 

شکوفه بزن سبز شو