leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 عنوان ماما همراه بگیرم یا نه؟ 161 بازدید | 20 پست خانما من ۲۰ آذر تاریخ زایمانم هست میخوام طبیعی زایمان کنم.بنظرتون ماما همراه بگیرم یا نه بیایید از تجربیاتتون بگید لطفا خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم 1402/08/07 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barannajib عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3874 منم طبیعی بودم ماما خصوصی داشتم متخصص زنان هم که پیشش میرفتم روی سرم بود در حد یکم نرمش و ... بود بقیه ش با خودم بود دیگه فکر نمیکنم خیلی واجب باشه ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد می کند 💔
mamyjoon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10649 من نداشتم مامایی که توی بیمارستان بود عاااااااالی بود،پر از انرژی مثبت بود پارسال زایمان کردم 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
army_fatima عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 2352 میشه دلایل انتخاب این زایمانتو بگی من دو دلم ببینم کدومشون خوبه .
ثنا۳۴۵ عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 142 حتما بگیر اگه ادم باتجربه ای و انتخاب کنی خیلی بخودت لطف کردی.منکه پشیمون نیستم خداییش برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین😊
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 میشه دلایل انتخاب این زایمانتو بگی من دو دلم ببینم کدومشون خوبه خب من پرس و جو کردم گفتن که زایمان سزارین دردش کمه ولی بعد عوارض زیادی داره بخاطر همینم حاضرم درد زایمان طبیعی رو تحمل کنم ولی بعد راحت باشم خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
golendam عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2097 دوست خواهرم گرفته بود،خیلی راضی بود میگفت همش کنارم بود ماساژم میدادو اینجور چیزا
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 حتما بگیر اگه ادم باتجربه ای و انتخاب کنی خیلی بخودت لطف کردی.منکه پشیمون نیستم خداییش ممکنه بگی ماما همراه دقیقا چکار انجام میده خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
army_fatima عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 2352 خب من پرس و جو کردم گفتن که زایمان سزارین دردش کمه ولی بعد عوارض زیادی داره بخاطر همینم حاضرم درد زا ... عوارض بیشترش اینع باید حواست باشع عفونت نکنع جای بخیت و چیزای سنگین هم نمیتونی برداری درستع اما طبیعی هم ببخشید ببخشید ولی میگن گشاد میشی نع که اونقد گشاد ولی میگن مثل اول نمیشه .
army_fatima عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 2352 ممکنه بگی ماما همراه دقیقا چکار انجام میده باهات ورزش میکنع کمکت میکنع حواسش بهت هست اموزش های لازمو بهت میده .
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 عوارض بیشترش اینع باید حواست باشع عفونت نکع جای بخیت چیزای سنگین هم نمیتونی برداری درستع اما ... بله درسته منم کلا گیج شدم ...خب بالاخره هر ۲ عوارض خودشو داره.بعضی وقتا پشیمون میشم از اینکه باردار شدم ☹ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
army_fatima عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 2352 بله درسته منم کلا گیج شدم ...خب بالاخره هر ۲ عوارض خودشو داره.بعضی وقتا پشیمون میشم از اینکه ... عیب ندارع ولی بعدش مادر شدن اینقد خوبع کع یادت میره تازه حالا گشادم بشع فوقش عمل زیبای میکنیم😂🥺یا شوهرو به درک دیگع یه بچه ازش بیرون اومده انتظار داره گشاد هم نباشع ولا باید بیان پاهمونو هم بوس کنن .
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 عیب ندارع ولی بعدش مادر شدن اینقد خوبع کع یادت میره تازه حالا گشادم بشع فوقش عمل زیبای میکنیم ... عزیزم ممنون ک روحیه میدی 🤣🤣🤣🤣🤣آره واقعا خیلی ناراحتن خودشون بزان🤣🤣🤣🤣 خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
army_fatima عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 2352 عزیزم ممنون ک روحیه میدی 🤣🤣🤣🤣🤣 آره واقعا خیلی ناراحتن خودشون بزان🤣🤣🤣🤣 😂😂😂ولا .
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 😂😂😂ولا شما چند هفته ای؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم