2777
2789
عنوان

ماما همراه بگیرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
من خو باردار نیستم😁😂 اما بدون من دیگع اینقد ترسوم قبل بارداری تحقیق میکنم🤣

عزیزم 

انشاالله بزودی باردار میشی 🥰🥰🥰🥰

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه بگی ماما همراه دقیقا چکار انجام میده 

برا من کمرمو با یه روغن ماساژ میداد ک دردمو تسکین میداد.بعدش یه حوله داغ میکرد میذاش رو کمرم ک اینم تاحد زیادی دردمو کم کرد برام قران گذاش ک پخش بشه واروم بشم وی دستگاه بخورم روشن کرد ک یادم نیس توش چی ریخته بود ک ارامش بگیرم واینا.بغلم میکردونوازشم میکرد ک خیلی احتیاج داریم اونموقع و نرمش و یه حرکاتی باتوپ وتنفس سه تادم یه بازدم ک خیلی خیلی خوب بود رو باهام تمرین میکرد بهم نوشیدنی سرد میداد و کلا دراختیارم بود خداخیرش بده هنوزم دعاش میکنم.من این زایمانم نسبت ب اولی خیلی کمتر درد کشیدم دلیلشم هم ماما بود و هم اینکه دیر ب بیمارستان مراجعه کردم ن اینکه دیر ولی زودم تا دردم گرف خودمو ننداختم بیمارستان وهم اینکه از ماه نه پیادروی روزی  دوتا نیم ساعت خوردن دوعدد خرما.شربت خاکشیر و تخم شربتی رو شروع کردم روزیم ک درد داشتم اناناس و دم کرده ی تخم شوید خوردم.تخم شویدو دقیقا قبل از ورود ب زایشگاه خوردم.

برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین😊
برا من کمرمو با یه روغن ماساژ میداد ک دردمو تسکین میداد.بعدش یه حوله داغ میکرد میذاش رو کمرم ک اینم ...

چقدر عالی 

خدا خیرش بده

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم