2777
2789

من همیشه تو زندگیم ازاد بودم تا وقتی تو کرونا حامله شدم خیلی خوشحالم خدا یه پسر سالمو ناز بهم داده ولی خسته شدم از خونه نشینی دلم میخواد دوباره برم دانشگاه برم سر کار یه تایمی واسه خودم باشم ولی این ویروسای لعنتی انقدر زیادن هر بچمو گذاشتم مهد مریض شد یا از مهدم نگیره زود ب زود مریض میشه منم از ترسم خونه نشین میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط پرستارو میگیی  تا الان مهد نزاشتی

شرایط پرستار از چه نظر؟؟؟؟

چند ماه مهد گذاشتمش دائم مریض بود بخاطر سلامتی خودش از مهد گرفتمش و پرستار گرفتم ... مهد عالی بود از همه لحاظ ولی خب بخاطر همین ویروس هاب لعنتی اذیت میشدیم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
شرایط پرستار از چه نظر؟؟؟؟ چند ماه مهد گذاشتمش دائم مریض بود بخاطر سلامتی خودش از مهد گرفتمش و پرست ...

چند ساعت میزاری

حقوق چه قدر میدی

پسر من عاشق مهده ولی من میترسم چون از بچم چیزی نمیمونه دائم مریض شه 

چند ساعت میزاری حقوق چه قدر میدی پسر من عاشق مهده ولی من میترسم چون از بچم چیزی نمیمونه دائم مریض ...

از ۸ صبح تا ۲ عصر حقوق هم ۳ تومن میدم البته بدون هیچ کاری تو خونه انجام بده فقط بچه .... مهد خیلی خوبه ولی بچه دائم مریضه و این خیلی بده ... چندسالشه پسرتون

از ۸ صبح تا ۲ عصر حقوق هم ۳ تومن میدم البته بدون هیچ کاری تو خونه انجام بده فقط بچه .... مهد خیلی خو ...

سه سالشه والا عالیه کدوم شهری من کرجم مرکز پرستاری زنگ زدم واسه سه روز نیمه وقت میگفت هفت منصرف شدم من فعلا شاغلم نیستم خب شما از کجا پیدا کردی

سه سالشه والا عالیه کدوم شهری من کرجم مرکز پرستاری زنگ زدم واسه سه روز نیمه وقت میگفت هفت منصرف شدم ...

دختر من ۵ سالشه ... من مشهد هستم پرستارم خواهر دوستمه و هم اون با من کنار اومد هم من از لحاظ دیگه هواشو دارم کمک مالی بهش میکنم و ....