2777
2789

من ۲۶ سالمه.

بچه ندارم و چن ساله ازدواج کردم. همسرم خیلی مرد آروم و خوش اخلاقه و موقعیت اجتماعیشم خوبه.

تو این مدت هم من کاستیایی داشتم و نابلد بودم هم ایشون.

ولی ایشون اوایل ازدواج چندین بار به من خیانت چتی کرد و یه بارم با یه خانوم ک همکار بودن رفت کافه. من بخشیدمش.

تا اینکه چن وقت پیش خیانت جن سی کرد بهم(نگین از کجا فهمیدی ولی مطمعنم) 

الان چن مدت گذشته و چیزی ازش ندیدم ولی دوسش ندارم،قصد طلاق دارم ولی تنها دردم ترس از آیندست چون مستقل نیستم.

نگرانیم اینه ک همیشه تنها بمونم و مطلقه بودن بد بشه برام.....و اینکه من زیبا هم نیستم از لحاظ بدنی....خونوادم میکن چون شوهرت موقعیتش خیلی خوبه و اخلاق و رفتارشم همیشه عالی بوده ،ببخشش....میگن طلاق خوب نیست.

توروخدا کمکم کنید، شما بودین چیکار میکردین؟؟

باید رو رابطه ات کار کنی و اعتماد به نفس ات رو افزایش بدی

بدترین کار این بوده از خودت ایراد ظاهری می گیری

پروفایل من و یک یاغی. افسردگی تو درمان کن یک سرماخوردگی روحی است افسردگی، درمان نکنی سرطان روحی می‌شود و همه را با خودت می کشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید رو رابطه ات کار کنی و اعتماد به نفس ات رو افزایش بدی بدترین کار این بوده از خودت ایراد ظاهری م ...

یعنی اونو ببخشم؟؟

شوهرم میگهه همه ی اون آدما جنبه جن سی داشتن برام و اصلا حسی به هیچکس نداشتم.

ولی اخه من چطور ببخشم؟

هر کسی بسته به توانایی و شرایط خودش نظر میتونه بده 

من بودم اول یه دور خدمت اطرافیانم میرسیدن و اخرشم خدمت اون مرده  خیانتکار و پرتش میکردم از زندگیم بیرون 

چون مشکل تامین مالی ندارم  راحت حذفش میکنم و همچنین نیاز به اطرافیانم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

از اول تا اخر حرفات فقط انتقاد کردن از خودت بود تو خوشگلی از همه لحاظ اون ادمای اطرافتو حذف کن اعتماد بنفست برگرده

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

یعنی اونو ببخشم؟؟ شوهرم میگهه همه ی اون آدما جنبه جن سی داشتن برام و اصلا حسی به هیچکس نداشتم. ولی ...

برخی آقایون متاسفانه اینطور هستند دو تاشون رو امروز ملاقات کردم عاشق همسرهستند ولی رابطه هم دارند 

پروفایل من و یک یاغی. افسردگی تو درمان کن یک سرماخوردگی روحی است افسردگی، درمان نکنی سرطان روحی می‌شود و همه را با خودت می کشد.
یعنی اونو ببخشم؟؟ شوهرم میگهه همه ی اون آدما جنبه جن سی داشتن برام و اصلا حسی به هیچکس نداشتم. ولی ...

بهش بگو منم میتونم نیاز جنسیم و با بقیه رفع کنم؟ اگر گفت اره ک هیچی طلاق بگیر اگر گفت نه بگو پس چرا تو عقلت و تو شورتت گذاشتی؟ دو روز دیگ پدر بشی پدرزن بشی یکی از همینا بیاد به دامادت بگه پدرزنت یه هَوَله کمرشله ک عقلش جای دیگه اشه چی داری بگی

ولش کن گور باباش طلاق بگیر

بهش بگو ک قصدت طلاقه.....

یا این کاراتو میزای کنار یا طلاق میگیرم

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

بهش بگو منم میتونم نیاز جنسیم و با بقیه رفع کنم؟ اگر گفت اره ک هیچی طلاق بگیر اگر گفت نه بگو پس چرا ...

چرا من ایقد میترسم از طلاق؟

فک کنم چون مستقل نیستم و میترسم آویزوون خونوادم بشم یا تنها بمونم و......

خیلی از طلاق میترسم و چون شوهرمم خیلی همیشه حامیم بوده و مهربونه، وقتی حذف بشه دیگه هیشکیو ندارم،چون خونوادم خیلی حامی نیستن 

چرا من ایقد میترسم از طلاق؟ فک کنم چون مستقل نیستم و میترسم آویزوون خونوادم بشم یا تنها بمونم و.... ...

یه راه دیگه داره 

خرش کن جوری ک یچیزی ب نامت بزنه مثل ماشین یا خونه و چیزی بعد از اونطرف مدرک برای خیانت هاش جور کن مدرک داشته باشی پاره اش میکنن😂🤝🏻  و خودت هم یه سرمایه ای به دست میاری

یکی و پیدا کن مخش و بزن حامی مالی مردا همیشه هستن تو طلاق بگیری برات صف میکشن تهش میری شوگرددی میگیری 😁✋🏻 ولی این بی شرف حقش تو نیست حقش اون خرابای دورشن و اینکه باهاش رابطه نداشت باش  زگیل تناسلی خیلی زیاد شده