2777
2789
عنوان

حال خوووب🌱

246 بازدید | 41 پست

نیاز دارم یکم انرژی مثبت بزنم به بدن😌

هر کی بیاد یه جمله ی قشنگ و مثبت با وایب خوب بگه🤍💫

برا حال خوب خودمون و بقیه..

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

اشتباه هایت را اغوش بگیر .. 

شاید تنها شریک زندگیت انها باشند که تورا سرافراز کردند ..

درک کردن این جمله سخته ..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هممون یه روز میمیریم،زندگی کوتاهه،انقدر حرص و جوش نخوریم و سعی کنیم از همه چی نهایت لذت رو ببریم و این که سرعتمون رو کم کنیم،خیلی عجله داریم برای همه چی و کم پیش میاد از چیزی لذت ببریم،با دقت بیشتری به محیط نگاه کنیم😍

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
اشتباه هایت را اغوش بگیر ..  شاید تنها شریک زندگیت انها باشند که تورا سرافراز کردند .. درک کر ...

ببین چش خوشگله اومده تاپیکم❤😌

ببین چش خوشگله اومده تاپیکم❤😌

خودا مرگم بده سلیطه شدی   

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
هممون یه روز میمیریم،زندگی کوتاهه،انقدر حرص و جوش نخوریم و سعی کنیم از همه چی نهایت لذت رو ببریم و ا ...

مثلا به زیبایی باطن آدما توجه بیشتری کنیم مگه نه!؟

خوشحالم که اومدی تاپیکم 

و با جمله های قشنگت روزمو ساختی🤍

هنوز نبض دستامون میزنه هنوزم میتونیم ی نفس عمیق بکشیمو هوای پاییزیو قورت بدیم هنوزم میتونیم آسمونو ...

واو😭😭😭😭

پاییزو نمیتونم

قشنگه

واقعا قشنگه🥺🌱

و من از تو ممنونم که منو یاد همچین چیز زیبایی انداختی