2777
2789
عنوان

حال خوووب🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 41 پست
خوب بود ولی ادما قدرشو نمیدونن و اگ زیاد باهاشون مهربون بمونی ی کار میکنن ک پشیمون میشی🥲

اینو واقعا موافقم👌🙃 من همیشه مهربونم با همه ولی بدترین ضربه ها رو خوردم 

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا به زیبایی باطن آدما توجه بیشتری کنیم مگه نه!؟ خوشحالم که اومدی تاپیکم  و با جمله های قشن ...

خیلی مهمه که به درون آدما توجه کنی

یا گاهی که حرصیت میکنن و کار عجیبی انجام میدن کمی مکث کن و بهش دقیق شو و درکش کن،اون موقع شاید حتی بهش حق هم بدی

با یک بدی انسان ها تمام خوبی هاشونم از یاد نبریم

اینم بدونیم که گاهی بعضی روزا آدما حالشون خوب نیست و احتمالا ناخواسته مارو میرنجونن ولی زمان بدیم تا زودی جبران کنن و میکنن😍

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
خب من ک عالیم . توام خوب باش

ببخشید تو بیشتر شکست نفسیش دادی   

بگو من که عالیم .. توعم عالی باش تا به عالی ترین ها برسی  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اینو واقعا موافقم👌🙃 من همیشه مهربونم با همه ولی بدترین ضربه ها رو خوردم 

منکه دیگ اصلا حوصله ادمارو ندارم/: 

چتای دوسال پیشمو میخونم باورم نمیشه انقد اخلاقم عوض شده 

ی بار داشتم با رفیقم چت میکردم برگشت گفت قبلا انقد بی تفاوت نبودی گفتم چطوری؟  گفت قبلا سعی میکردی کمک کنی ب ادما اما انگار از ی جایی ب بعد برات مهم نبود

بابام دیشب میگفت قبلا اینجوری نبودی

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
خیلی مهمه که به درون آدما توجه کنی یا گاهی که حرصیت میکنن و کار عجیبی انجام میدن کمی مکث کن و بهش د ...

اوهوم معلومه😭❤

چقدر هممون نیاز داریم این حرفا رو بشنویم

تا تصمیمای زندگیمونو با اونا بگیریم:)

من ازت ممنونم

و این لطفتو فراموش نمی کنم:)💕

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

ببخشید تو بیشتر شکست نفسیش دادی     بگو من که عالیم .. توعم عالی باش تا به عالی ترین ها ...

اخه گفت حال من ب هم نوعام بستگی داره خب من فقط خودمو میدونم ک عالیم بقیرو ک نمیدونم از سمت من خیالش راحت باشه خوب باشه بره حال بقیه ام بپرسه ببینه عالین تا عالی بشه 🤣.

اخه گفت حال من ب هم نوعام بستگی داره خب من فقط خودمو میدونم ک عالیم بقیرو ک نمیدونم از سمت من خیالش ...

..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
منکه دیگ اصلا حوصله ادمارو ندارم/:  چتای دوسال پیشمو میخونم باورم نمیشه انقد اخلاقم عوض شده&nb ...

بی تفاوتی 🙃👌دیگه واقعا حس هیچی نیست

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
اوهوم معلومه😭❤ چقدر هممون نیاز داریم این حرفا رو بشنویم تا تصمیمای زندگیمونو با اونا بگیریم:) من ...

عزیزمی گلم

اصلا نباید در تصمیم گیری هات عجله کنی

همه چیو در نظر بگیر عاقلانه

حواست باشه چیو فدای چی میکنی😍

چیو میدی تا چیو به دست بیاری🙂

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
عزیزمی گلم اصلا نباید در تصمیم گیری هات عجله کنی همه چیو در نظر بگیر عاقلانه حواست باشه چیو فدای ...

فداتمم😭❤

اوهوم نباید

متاسفانه هر وقت عجله کردم اتفاقای بدی افتاد:(

باید توجه کرد واقعا🙃💕

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"