2777
2789
عنوان

کتاب بخریم یا اخر ترم جزوه میدن

172 بازدید | 18 پست

من ترم اولیم دیروز روز اولم بود کتاب بهمون معرفی کردن ولی گفتن در کنارش جزوه هم میگیم بهتون بنظرتون بخرم یا صبر کنم اخر ترم خودشون جزوه میدن

تا حالا نشنیدم خودشون جزوه بدن

فکر کنم باید خودت بنویسی 

البته دانشجو نیستم نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار جزوه بابا 

کتاب چیه اخه 

ترم یک مگه چی درس میدن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من اونایی که منبعشون کتاب بود رو کتاب گرفتم 

اونایی که خودشون جزوه داشتن(و کتابم گفتن اگه دوست دارین فلان کتاب رو بگیرین) فقط جزوه خودشونو دارم

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

ترم بالایی پیدا کن ک اون درس با استادت پاس کرده باشه

کامل ازش بپرس راهنمایی بگیر

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

من یادم نمیاد استادی اخر ترم جزوه داشته باشه. بلکه جزوه همون حرفای خودشه سرکلاس، یا اینکه میگن برید از انتشارات دانشگاه تهیه کنین. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

جزوه هم نمیدن 

یا پی دی اف میدن چاپ کنی 

یا باید خودت بنویسی 

یک کلاسور بخر بنویس

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

جزوه هم نمیدن  یا پی دی اف میدن چاپ کنی  یا باید خودت بنویسی  یک کلاسور بخر بنویس

گفت هر جلسه جزوه میگم بنویسید ولی بیشتر به کتاب رجوع کنید نمیدونم والا هر کی ی چی میگه

بزار جزوه بابا  کتاب چیه اخه  ترم یک مگه چی درس میدن

نمیدونم والا نیومده اسم کتاب معرفی میکنن تازه میگن دیر اومدید سرکلاس در صورتی که خودع دانشگاه دیر شروع کردع

تهران جنوب آزاده دیگه

من تهران نیستم خبر نداشتم ولی چون ترم اولی و دیر رفتین سرکلاس فعلا جزوه بخون چون وقت نمیکنی کتاب مطالعه کنی چون حجمشون زیاده ترم دوم شروع کن به کتاب خوندن 

خدایاشکرت🩵
من تهران نیستم خبر نداشتم ولی چون ترم اولی و دیر رفتین سرکلاس فعلا جزوه بخون چون وقت نمیکنی کتاب مطا ...

اخه واقعا کتاب بخریم ارزش داره ی کتاب ۲۰۰ صفحه ای رو مگه میشه تو دوماه درس بدن یا اصن ترم های دیگه هم نمیشه بنظرم شما دانشجوی ترم چندی؟