2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نیستم

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

شوهرم سال اول دانشگاه عاشقم شده بود و ازم خواستگاری کرده بود اما بنا به دلایلی ردش کردم و هر کدوم رفتیم سراغ زندگیمون.بعدهچندسال ی روز پیجشو دیدم و شیطنت دخترونم گل کرد و گفتم حالشو بپرسم.که قرار گزاشتیم منم قبول کردم و رفتم و همو دیدیم.دوروز نکشید که دوباره ازم خواستگاری کرد و منم بشدت مردد بودم بشدت میترسیدم و از طرفی خواستگار دیگه ای هم داشتم بازم چند باری هی گفتم نه و میخواستم بازهم ردش کنم چون برام جذاب نبود خجالتی بود و ب اصلاح کار بلد نبود 

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

خلاصه پیگیر بود این دفعه دیگه هرچی گفتم نه موند و واستاد و منم باخودم گفتم ضرر که ندارع بزار بشناسمش و به دوهفته ای گزشت به مامانم زنگ زد اجازه گرفت و گفت ما قرارع همو بشناسیم.خلاصه رابطه ما جدی شد شوهرم سنگ تموم میزاش زبون باز نبود به اصطلاح پسر زبون بازی که دخترا خوششون میاد نبود و برعکس بشدددددت مغرور بود و سنگین ولی توی رفتار عجیب غریب هوامو داشت و برام سنگ تموم گزاشت اوایل خیلی اذیت میشدم چون اصلا فوت و فن دخترا رو بلد نبود 

خلاصه همین آدم که اصلا متضاد من که خیلی احساساتی و رمانتیکم بشدت غیرتی و سنگین و خلاصه ی چیز سختی بود که بلد نبود احساساتشو بروز بده اما چهار ماه نکشید که منم عاشقش شدم.عاشق ها

بعد چهار ماه اومد خواستگاریم .ماشین مورد علاقمو گرفت اما خانواده ها باهم لج کرده بودن و موافقت نمی‌کردن با ازدواج ما.خلاصع واستادیم و اولین جنگه ما جنگمون با خانواده ها بود تا بلخرع باهم ازدواج کردیم.از روز بعد ازدواج من این دختر احساساتی با شوهرم به مشکل خوردم چون زبون همو نمی‌فهمیدیم.من زود بهم میریختم و اون اخلاقای خاصی داشت.غیرتی بود خشک بود سرد به نظر می‌رسید ینی نمیتونست احساساتشو نشون بده و همین بین من مجبور شدم بخاطر شرایط کاریم تو دوران عقد بیام خونه مادر شوهرم زندگی کنم چون از دو شهر جدا بودیم.من به هیچ عنوان نمیتونستم قبول کنم این جریان رو و مادر شوهرمم اجازه نمی‌داد من برم خوابگاه 

مشکله من خونه شون زندگی کردن نبود مشکل من این بود شغل شوهرم جوری بود. که سه چهار روز در هفته شیفت بود و من باید تنها خونه شون میموندم.

دوهفته ای منو بزور نگه داشتن 

خواهر شوهرم مجرد بود و مأمور شده بود هرجا می‌خوام برم باهام بیاد ینی شما فک کن تو ی شهر غریب بری سرکار و شوهرت نباشه و تو خونه شون باشی و هرجاااا بری خواهر شوهرت همراهت بیاد.هلاصه ما باهم رفتیم لیزر و به دوهفته همه چیز خوب بود. شوهرم ی روز گف ماشینو نمی‌برم شیفت برای تو میزارم که راحت بری سرکار و برگردی.