2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا دکتر نرفتی؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اول و آخر توکل ب خدا 

فقط باید استرس بزاری کنار 

بعد برو دکتر زنان و زایمان ، بگو دوسال هست برا بچه اقدام کرده اما نشده ، خود دکتر برات آزمایش و سونو می‌نویسه 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

پیاده روی کن خیلی خوبه 

اگه پریود نمیشی تنبلی داری . قطره ویتاگنوس سرچ کن اول ببین چه جوریه بخور .. من باهاش بعد ۶ سال  ماه دوم باردار شدم 

توی تاپیک آخرصفحه دو کامل گفتم چیکارا کردم ...

ان شاالله زودتر باردار بشی فقط سفت وسخت باید انجام بدین باهم تا نتیجه بگیرین  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
متخصص زنان و زایمان و نازایی مشکل خاصی دارید؟

من پلی کیستیکم 

Amh 1/4 دارم 

رفتم دکتر گفت مشکلی واسه بارداری نداری 

اگه تا ۶ماه دیگه بازدار نشدی دوباره بیا 

شوهرم هنوز آزمایش نگرفتیم 

لازم له ذکره بردار شوهرم و خانمش هم ۱۵سالع بچه ندارن خودشون میگن نمیخوایم ولی معلومه مشگل دارن 

من پلی کیستیکم  Amh 1/4 دارم  رفتم دکتر گفت مشکلی واسه بارداری نداری  اگه تا ۶م ...

منم پلی کیستم ولی با دارو باردار شدم ی مقدار زمان میبره و حوصله میخواد 

منم کلی غصه میخوردم ولی ماهی ک اصلا ب بارداری فکر نکردم و‌پریودم تاخیر کرد فکر کردم بازم بخاطره پلی کیست بودنمه ک پری نشدم بیخیال بودم بعد از ۱۰ روز تاخیر بی بی زدم مثبت شد

سعی کن ب بارداری و این چیزا فکر نکنی دنبال درمانت باش ولی بهش فکر نکن ان شاءالله زودی خبر بارداریتو بهمون بدی😘😘

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
منم پلی کیستم ولی با دارو باردار شدم ی مقدار زمان میبره و حوصله میخواد  منم کلی غصه میخوردم ول ...

چه داروهایی خوردی 

من الان هیچ دارویی نمیخورم 

پریودم منظم است 

چاق نیستم کلا هیچ کدوم از علایم پلی کیستیک رو ندارم جز اینکه ریزش مو دارم