2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کار خونه متنفرم خصوصا غذا درست کردم چون خیلی وقت گیره

هرچقدر خونه شلوغ باشه تایم مشخصی داره یکساعت وقت میزاری تمیز میکنی میری دنبال زندگیت

ولی آشپزی 4 ساعت وقتتو میگیره هر پیاز ریز کن سرخ کن بالا سرش واستا

دستپختم خیلی خوبه هااا ولی خیلی وقتمو میگیره

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
دختر منم 8سالشه همیشه بهم ریخته است .با مشاور صحبت کردم میگه طبیعیه اون بچه ای ک مدام اتاقش تمیزه وس ...

نه بابا دختر من ۱۶ سالشه باور کن دختر ۵ ساله ام چیزی میخوره ظرفش رو میذاره ظرفشویی ولی بزرگه شلخته است درست هم نمیشه ژنتیک هست مثل خانواده شوهرمه

از کار خونه متنفرم خصوصا غذا درست کردم چون خیلی وقت گیره هرچقدر خونه شلوغ باشه تایم مشخصی داره یکسا ...

باز من اشپزی رو دوست دارم از بقیه کارها بدم می یاد مخصوصا ظرف شستن که دایم هم پای ظریشویی هستم

باز من اشپزی رو دوست دارم از بقیه کارها بدم می یاد مخصوصا ظرف شستن که دایم هم پای ظریشویی هستم

منم از ظرف شستن متنفرم ولییییی مجبورم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ما ایرانیا نصف عمرمون پای گاز میگذره😂

یه نفر می‌گفت ایرانی ها پنج شش ساعت غذا میپزن نیم ساعت میخورم ولی خارجیان نیم ساعت غذا میپزن دو سه ساعت میخورن از غذا خوردنشون لذت میبرن اما ما چی اینقدر خسته میشم که از غذا خوردن چیزی نمی‌فهمیم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

سلام بچه ازبچگی منظم باشه و قانون خونه رو بدونه  کثیف نمیکنه یاحداقل  خودش تمیز  و مرتب میکنه

وهرچی رومیذاره سرجای خودش وکمک والدینش هست

من خونه ام همیشه مرتبه چه حالا چه اوایل ازدواج

چون این قانون رو پسرم ازبچگیش یادگرفت الان پایه هشتمه

همسرمم خودش رعایت میکرد‌همیشه

خونه رو هم درحد تعادل تمیزمیکنم سالی دوبار خونه تکونی عمقی