من چند سال پیش یه النگو داشتم فروختم ماشین ظرفشویی خریدم که راحت باشم ولی ظرفشویی فقط موقع مهمون خیلی خوبه سریع جمع و جور میشه من اگر بخوام در طول روز ازش استفاده کنم باید روزی سه بار ازش استفاده کنم که حییون خراب میشه اصلا حوصله ام نمیگیره نهایت هفته ای یک بار استفاده کنم
باز من اشپزی رو دوست دارم از بقیه کارها بدم می یاد مخصوصا ظرف شستن که دایم هم پای ظریشویی هستم
آخه ظرفو میشه گذاشت تو ماشین نشست
ولی آشپزی کلا علافی .منم کارشو دوست دارم به شرطی که بیکار باشم
نکه ۵ عصر برسم خونه از سرکار عجله ای نهار فردا و شاممو درست کنم
معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که بهسوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنانکه دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو میخواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانیات، ای مهربانترین مهربانان.
سلام بچه ازبچگی منظم باشه و قانون خونه رو بدونه کثیف نمیکنه یاحداقل خودش ...
من سه تا بچه دارم یک بچه با سه تا خیلی فرق داره منم پسرم منظمه هفته ای یک بار اتاقش رو تمیز میکنم ولی دخترم کلا بی نظم و به هم ریخته است گاهی باید خیلی حرف بزنم که خسته میشم ترجیح میدم کار کنم ولی اعصابم راحت باشه باور کن اشپزی برای پنج نفر خونه ی بزرگ و شستن لباسها خیلی وقت گیره من خیاطی هم میکنم که اون هم وقتم رو میگیره تایم خالی من فقط اخر شبها هست که با همسرم میشینیم چای و میوه میخوریم بهترین تایم شبانه روز من همون تایم شبانه هست که با همسرم میگذرونم وگرنه مابقی روز فقط کار و بدو بدو
الان خونم و کمدها و سرامیکها یه وضعیه ولی ذوقشو ندارم چون دخترم داغون میکنه
من امروز کمد رو مرتب کردم یه وسواسی دارم باید کمد دیواری مرتب باشه همسرم همیشه میخنده میگه ول کن بریز اون تو درش رو ببند کی میبینه که دایم تمیزش میکنی ولی لامصب کمو و کابینت برام مهمه
کم کم به دخترت هم یاد بده نه باجدل بامحبت هرکسی وظیفه اش روبدونه به مادرخونه فشار نمیاد هیچوق ...
واقعا گاهی بهم فشار می یاد امروز به همسرم گفتم دیگه باشگاه نمیرم استرسم رو زیاد میکنه فعلا تو خونه با اینستا ورزش میکنم ایشالله سال دیگه دختر کوچیکم رفت مدرسه خیالم راحت شد میرم باشگاه استعداد چاقی دارم زود چاق میشم به خاطر همین باید حتما ورزش کنم حالا تصمیم دارم یه مدت تو خونه ورزش کنم ببینم چی میشه
خب بچه باعث ریخت و پاش میشه وگرنه دونفر ادم که انقدر کثیفی ندارن
چرا بعضیها بدون بچه ام ریخت و پاش دارن
ولی خب بچه ام خیلی خونه رو کثیف میکنه
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
من امروز کمد رو مرتب کردم یه وسواسی دارم باید کمد دیواری مرتب باشه همسرم همیشه میخنده میگه ول کن بری ...
کار خوبی میکنی بدبختی اینکه ما کمد دیواری نداریم یدونه کمد سیسمونیه دخترمه یه چند تا کشوهم هست واسه لباسامون والسلام به خاطره همون اتاق خوابها خیلی بهم ریخته هس