2777
2789
نمیدونم واقعا علت لکه بینی چی هست  برای عفونت این ماه ب دکترم میگم والا تازه پاپ اسمیر دادم سا ...

چون حامله بشی دیگ لکه نداری نمیدونم من سردر نمیارم شاید طبیعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزمممم... اولا ک خدا هر چی بخاد همون میشه... بعدشم برا اینجور چیزاااا حتمااااا برو دکتر طب سنتی خیلی خوب میتونه کمکت کنه  پیدا کن ی دکتر خوب...  بعدشم برای دختر زاییی بنیابد خودت ارضا بشی یا ب ارگاسم برسی و رابطتتون باید ملایم باشه. و اینکه هر روز یا هرشبی دختر خودش درست میشه نطفش. ولی پسر حتنا باید ارضا بشی و رابطتتون داغ باشه و وسط سیکل قاعدگی باشه... ولی دختر حتما نباید اینا باشه و اینکه خودت بزن تو گوگل سرچ کن برات میاره همرو بخون ک چیکار باید بکنی... و دکتر طب سنتی مث دکتر خیراتدیش یا روازاده یا هر دکتری میتونه کمکت کنه و دکتر زنانت هم بگو قبل اقدام ۶ ماهه قبل حداقل اینکاارو باید بکنی

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ببین عزیزمممم... اولا ک خدا هر چی بخاد همون میشه... بعدشم برا اینجور چیزاااا حتمااااا برو دکتر طب سن ...

فکرنمیکنم اینم حتمی باشه من همسرم بشدت گرم همیشه تورابطه ببخشید به ارگاسم میرسم که نرسم اصلا اون رابطه برای همسرم قبول نیست رابطه ملایم هم هیچوقت نداشتیم واینکه توتحمک گذاری هم بوده ولی دخترن بچه هام