2777
2789
امسال سال پسر بود همه پسر زاییدن ولی من مث تو عاشق دخترم و خداروشکر دوتاشو خدا داد بهم 

یکمم منو نصحیت کن .منم دوتا دختردارم سره پسر نداشتن عصابم بهم ریخت قرص میخورم. میترسمم اقدام کنم باز دخترشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علایمت چی هست؟ چاق شدی یالاغر؟

چاق نیستم با این که دیگ آذر به  دنیا  میاد 

البته من  اولایل حاملگی رژیم سخت  داشتم نمیدونستم حاملم هشت کیلو اضافه کردم و الان ۶۶ کیلوام  

شاید  بخاطر ماهای اول و رژیمامه  البته هر بدن متفاوته

یکمم منو نصحیت کن .منم دوتا دختردارم سره پسر نداشتن عصابم بهم ریخت قرص میخورم. میترسمم اقدام کنم باز ...

نمک کم‌میخوردی؟

الان شوری زیاد بخور غذاتو شور بخور

یکی دوماه بعد اقدام کن

من که تمامِ اطرافیانم همین بودن.

خدایا شکرت

یه آزمایش اسپرم همسرت بده اگر حرکت و تعداد کمه صدرصد دهتردارمیشید نیازیم ب هیچ اقدام و رژیمی نیست

مال همسر من هم حرکت هم تعداد خیلییی کم بود حتی گفتن باید آی وی اف کنی طبیعی باردار نمیشی😐ولی باردارشدم اونم پسر😍🥰😐 حتی قبلشم دو تادختر دارم💞

میگم از بارداریت بگو چطوریه چه حسی داری؟

حسای پریودی هر هفته لکه بینی ی روزه

دل درد حالت تهوع هم ک اضافه شده

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

هر چی بخوای برعکس میشه استارتر 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺