2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سونو ان تی رفتم ۳۲ بود الان ۲۲هفتمه رفتم گفت ۲۱ هست بهم استراحت داده  منم سه شنبه میرم دک ...

یعنی چی بچه رو بکشه بالا

تو رو خدا مراقب باش به حرف هر کسی گوش نده نذاری دست کاریت کنن با دکتر پیش برو

منم سونو ان تی رفتم ۳۲ بود الان ۲۲هفتمه رفتم گفت ۲۱ هست بهم استراحت داده  منم سه شنبه میرم دک ...

یعنی چی خب دکترت باید کاری میکرد خیلی کم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی خوبه که من تو ان تی ۳۲ بود. از ۲۸ فکر کنم نباید پایین بیاد

چون کم شده بود و پایین کمرم درد میکنه نگران شدم چهارشنبه میرم دکتر

یعنی هر چی سن بارداری میره بالا سرویکس کم میشه و این طبیعیه؟

میشع؟ 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
چون کم شده بود و پایین کمرم درد میکنه نگران شدم چهارشنبه میرم دکتر یعنی هر چی سن بارداری میره بالا ...

بله

اما سعی کن پله نری

WC فرنگی برو

وسیله سنگینم برندار

چند وقتی هم دکتر چک میکنه.

مهمه بسته باشه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

شما باید سرکلاژ میشدی!

من با دکتر طب سنتی هم در ارتباطم.

حتی ایشونم میگن زیر ۲۸ باید سرکلاژ بشه!

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

خوبه دیگ. سن جنین بالا میره سرویکس هم یواش یواش کم میشه چون بچه داره وزن میگیره زیر ۳۰ نباید باشه من هفته ۱۸ شده بود ۲۷ عمل شدم. استراحت نسبی داشته باش پله بالا پایین اصن نرو درحد پخت و پز کار کن خوبه ایشالله چیزی نمیشه

💚🤍❤️
بله اما سعی کن پله نری WC فرنگی برو وسیله سنگینم برندار چند وقتی هم دکتر چک میکنه. مهمه بسته با ...

دقیقا هیچ کدوم از کارایی که میگی و انجام نمیدم جز پله😔

باورت میشه با این حالم امشب ۸ نفر مهمون دارم کمرم داره میترکه

غذامو مامانم و مادرشوهرم درست میکنن برا شب

مامانم هم ی کم دیگ میاد کمک ولی از این که اصلا حالیشون نشد من باردارم خیلی لجم گرفته خودشون خودشونو دعوت کردن دوستای شوهرم هستن با خانوماشون