2777
2789
خوبه دیگ. سن جنین بالا میره سرویکس هم یواش یواش کم میشه چون بچه داره وزن میگیره زیر ۳۰ نباید باشه من ...

راستی کمربند بارداری حتما بگیر لوازم پزشکی میده شاید داروخونه هم داشته باشه خیلی خوبه فشار رو از زیرشکم و سرویکس ب کمر منتقل میکنه خیلی خوبه بگیرش و مرتب ببند

💚🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هیچ کدوم از کارایی که میگی و انجام نمیدم جز پله😔 باورت میشه با این حالم امشب ۸ نفر مهمون دار ...

اونها بلانسبت شما شعور ندارن، خود شما باید مراقب باشید!

خب نهایتا همسرتون از بیرون سفارش میدادن.

لطفا وقتی مهمونها اومدن حداقل کار نکن.من غریبم تنها. دو تا هم بچه مدرسه ای دارم اما خودم مجبورم رعایت کنم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
دیگ ۲۲ هفته ک عمل نمیشه کرد مگر اینکه پساری بذاره

بله خب زودتر باید انجام میدادن.

حالا برن یه دکتر خوب که کار درست رو انجام بدن.

استراحت هم باید باشن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خوبه دیگ. سن جنین بالا میره سرویکس هم یواش یواش کم میشه چون بچه داره وزن میگیره زیر ۳۰ نباید باشه من ...

منی ک با جو دوقلو بودن سرویکس 27 سرکلاژ نکرد آخرش 28 هفته بدنیا اومدن و ندارمشون😳😳😳😳

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

برای سرکلاژ زیر ۱۸فته باید باشه برای من گذشته

بله

حداقل یه دکتر خوب برو

شاید پساری نیاز باشه

استراحت هم بکن.

به امید خدا بچتون بسلامتی و کامل دنیا بیاد💐

منی ک با جو دوقلو بودن سرویکس 27 سرکلاژ نکرد آخرش 28 هفته بدنیا اومدن و ندارمشون😳😳😳😳

آخ الهی بمیرممم🥺💔 کدوم دکتر بی مغزی میرفتی مگ چند هفته متوجه شدی؟ چرا لااقل پساری نذاشت؟ لابد یه کمربند بارداری هم بهت نگف بگیری ن؟خدا صبرت بده عزیزم🤦🏻‍♀️

💚🤍❤️