2777
2789
عنوان

تفاوت تحصیلات در ازدواج

325 بازدید | 9 پست

اونهایی که  زن لیسانس یا فوق لیسانس داشته باشه و مرد دیپلم هم به زور گرفته باشه باهم ازدواج کردند.

باهم مشکلی دارند؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من حرف مشترک ندارن

بازم باید دید خانم به چه هدفی درس خونده و این تحصیلات چقدر روی معاشرتش تاثیر داشته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شعور و شخصیت اصلا به تحصیلات ربطی نداره. اما به شرطیکه بررسی بشه که طرف انسان هست و شعور زندگی داره، هیچ اشکالی نداره تحصیلاتش بالاتر نباشه. توی زندگیم دیدم فوق لیسانس و دکترای بیشعور و همچنین فوق دیپلم بسیار انسان و باشخصیت

من اینارو نمدونم

خانواده شوهرم تحصیلات عالیه داشتن

ختم پولدارررررر 

بقران ب صاحب اینروز،قسم همشونو جم میکردی اندازه ی کیسع شعور و فهم و درک و ادب نداشتن

من چیزای تو اون خانواده دیدم ک هیچجا ندیده بودم

خداروشکر بابای خودم بسسواده مثلا

اما  پیش همه عزیز و شریف و باهوش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟