2777
2789
عنوان

خانواده

93 بازدید | 4 پست

دخترخانم بنظرم  با کسی ازدواج کنید که پدر و مادرش وضع مالی خیلی بدی  نداشته باشند و پیر نباشند و کم جمعیت باشند کسی که مسنه حتی آدم تو حرف زدم عادی اشم باید ملاحضه کاری کند که طرف ناراحت نشد و از لحاظ عاطفی و مادی اصلا حمایت ندارید و همیشه تنهایی اید و فقط انتظار دارند و اصلا نمی‌تونید در حد اینکه یه کمک کوچیک روشون حساب باز کنید حتی نمی‌تونید واسه نیم ساعت بچه هاتون را بهشون بسپارید اگر بین دو تا خواستگار گیر کردید که شرایط شون شبیه هم اند به خانواده ها شون دقت کنید 

درسته واقعا  مهمه

و اینکه اخلاق و روحیاتتون هم خیلی دقت کنید که به هم بخوره از نظر اعتقادی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اشتباهه،ما تقریبا پر جمعیتیم پدرومادرم سنشون بالاست ولی اینقدر مامانم هوای زن داداشم رو داره که نگو ،یعنی بهت بگم ما خواهرشوهرا و مامانم دورش میگردیم دروغ نگفتم البته زن داداشمم خیلی خانوم و دوست داشتنیه و مامانم و بابام از لحاظ مالی خیلی کمک داداشم میکنن،تو خرید خونش کلی کمکش کردن ،الانم تازه ماشین خریده کمکش کردن،تازه داداشم یه موقع اگه قسط وامش مثلا به مشکل بخوره میاد کارت مامانم رو میبره    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اشتباهه،ما تقریبا پر جمعیتیم پدرومادرم سنشون بالاست ولی اینقدر مامانم هوای زن داداشم رو داره که نگو ...

تازه زن داداشم همیشه یکی از بچه هاش رو (آخه دوتابچه دارن)میزاره مامانم نگه میداره اون میره به کارش میرسه  

اشتباهه،ما تقریبا پر جمعیتیم پدرومادرم سنشون بالاست ولی اینقدر مامانم هوای زن داداشم رو داره که نگو ...

مامان بابام منم دقیقا همینجوری رفتار می‌کنند ولی مادرشوهرم من اصلا نه انگار که پسرش هنوز تازه دادماده ما هنوز دو سال هم از عروسیمون نگذشته اولش که همش برای بچه دار شدن اذیتت می‌کردند بعدش واسه خانه خب بابای دختر که واسه داماد خانه نباید بخرد حتی بابای پسر هم وظیفه ای ندارد ولی آخه ما پول در حد یه خونه نداریم ما تو خون اون فعلا زندگی می‌کنیم ولی جداس من به شوهرم چیزی نمیگم ولی حرفاش آزار دهنده اند همش تقصیره  بابام قبل از ازدواج باید تکلیف خونه را مشخص می‌کرد یه زمین میخاند به شوهرم بدند ولی به اسمش نیست هنوز ، در اصلا اون زمین  به عنوان مهریه اس برای من ولی خب من شوهر خواهر شوهرم ، وکیل بود یه جوری نوشتند که  یعنی عملا من مهریه ندارم یعنی خودشون خیال کردند سر ما کلاه گذاشتن ولی من از همان اول میدونستم این مهریه و طرز نوشتن یعنی هیچی به هیچی ولی چیزی نگفتم ، بعد مادرشوهر خودشو زده به نفهمی و میگه اون زمین و طلاها سر عقدم  برام آوردند ، یه خانه میشند ولی نمیشند اصلا اون زمین ارزش ندارد ، زمینه کشاورزیه و مجوز تغییر کاربری بهش نمیدند و اصلا هیچ امکانی برق آب گاز اونجا ندارد اون زمین شاید  بیست سال دیگه اگه بردار شوهرم ناحقی نکند و سند بزند به اسم شوهرم واسه بچه ای که در آینده از ما بدنیا بیاد فایده داشته باشد ، تازه من سه ماه بیش یه بچه سقط کردم همدریش اصلا خوب نبود آدم بیشتر ناراحت میشد