2777
2789
جدی. شوهرت چکاره اس  قیافه اش چطور  اخلاقش چطور  خانواده اش چند نفرن جاری داری&n ...

مجردی خیلی خوب راحتی داشتم مستقل بودم وهرکاری دلم خواسته کردم 

کاملا سنتی ازدواج کردم 

بااینکه من شوهرم خیلی ازاسمون تا زمین فرق هستش

ولی خیلی مکمل های های خوبی هستیم 

ظاهر معمولی وشغل ازاد

درک شعور مهمهههه بقیش همش کشکهههه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اعتقاد ندارم به این کثافت کاریا

ازدواج کن مطمئنا دخترایی هستن ک دوست دارن و خودت هم اینو متوجه شدی یه خانوم خوب پیدا کن و ازدواج کن کسی که مادی گرا نباشه چون شرایط مالی خیلی سخته 

اووووووهههههههه کثافت کاری 😐 معلومه بشدت مذهبی هستی 

نه آنچنان منتها دلایل دارم که کثافت کاریه،دوست دارم یکی باشه من بهش و اون به من متعهد باشه (هر عهدی بستیم باهم)که حداقل یک حق و حقوقی داشته باشه،چهار روز دیگه اگر بحثی شد بدونم به هم بر خواهیم گشت

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
ازدواج کن مطمئنا دخترایی هستن ک دوست دارن و خودت هم اینو متوجه شدی یه خانوم خوب پیدا کن و ازدواج کن ...

دور و برم نیست هن‌کوف خودم

نه آنچنان منتها دلایل دارم که کثافت کاریه،دوست دارم یکی باشه من بهش و اون به من متعهد باشه (هر عهدی ...

خوب پس برو جلو بر کیس مورد نظرت بر ازدواج 

ولی من ترجیحم همون رله که حداقل بابه دلت نبود راحت بگین خدافظ خدافظ

ازدواج کن مطمئنا دخترایی هستن ک دوست دارن و خودت هم اینو متوجه شدی یه خانوم خوب پیدا کن و ازدواج کن ...

یکی بود که پرید و پروندنش از دستم خانواده ام

خوب پس برو جلو بر کیس مورد نظرت بر ازدواج  ولی من ترجیحم همون رله که حداقل بابه دلت نبود راحت ...

خوب ازدواج مراحلی داره به اسم نامزدی،که برای همین قصه است

2790
2778
2791
2779
2792