2777
2789

تو زندگیم حتی یه دونه مرد ندیدم

همه بخاطر زیر شکمشون ازدواج کردن بعدم که می بینن زنشون جایی نداره بره یا پشتوانه مالی نداره صداشونو میندازن پس کله شون و میگن هر قبرستونی نمیری برو🙂💔

یا چون فکر میکنن زور بازو دارن اجازه دارن زنشونو بزنن با مشت و لگد🙂💔

حالم از تک تک مردا بهم میخوره...

این صحنه ها چقدر باید تو خونه ها تکرار بشه؟؟

از طرف یه کوچیکتر از همتون که دارم میبینم مامانم داره آب میشه توروخدا تا مستقل نشدین ازدواج نکنینننننن 💔

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

مثل مامان‌من...گه داره اب میشه 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشاالله که خدا بهتون آرامش بده

خدا نیست

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

حالا تو خونه ما برعکس بود 

مامانم زورگوعه

من دلم برا بابام میسوزه

بابا من خیلی تنهاست

باباشو تو بچگی از دست داده

مامانشم تو جوونی

نه خواهری داره نه برادری

مامانمم خیلی اذیتش میکنه🤕🤕🤕

مثل مامان‌من...گه داره اب میشه 

🥲

حالا تو خونه ما برعکس بود  مامانم زورگوعه من دلم برا بابام میسوزه بابا من خیلی تنهاست باباش ...

باورم نمیشه

هر چی من دیدم مردا عوضی بودن

البته بلا نسبت پدرتون