2777
2789

شکمت بزرگ شده ؟ 

من ۳ ماهم هنوز تغییر نکرده 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من تو ۲۰ هفتم،این هفته حس کردم داره بزرگ میشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حس میکنم یه کوچولو اومده جلو

شلوار بارداری خریدی ؟ 

من موندم چه مدلی بخرم 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

حذف کردم😃دیدی؟شکمم خییییلی کوچیکه ولی وزن بچه فعلا خوبه خداروشکر

اره خواهرم اوخییی🥺😍شکم منم تقریبا اندازه ی شماست فکر کردم فقط واسه خودم اینجوریه، خداروشکر انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم مرسی ک فرستادی❤❤🙏🏻🥺

اره خواهرم اوخییی🥺😍شکم منم تقریبا اندازه ی شماست فکر کردم فقط واسه خودم اینجوریه، خداروشکر انشالله ...

قوربونت برم❤️همچنین شما عزیزم

والا اطرافیان که سن بارداری‌شون با من یکیه همه شکماشون حسابی بالا اومده،نگران بودم چرا برای من کوچیک مونده ولی ۲ روز پیش رفتم سونو وزن و همه چیزش خوب بود شماره خدا