2777
2789

تو اطراف خونمون فقط یه لوازم تحریر هست منم کار داشتم و رفتم یه چیزی بگیرم بعد تو مغازه  یکم پول کم آوردم زنگ زدم به خالم برام ریخت همون مقدار که کم داشتم 

بعد حساب کردم اومدم خونه دیدم یه چیزی یادم رفت دوباره رفتم آماده شدم بگیرم تو این گرما کلی هم کار خونه داشتم رفتم مغازه و چند بار با صدای بلند چیزی که میخواستم رو گفتم اتفاقا بغل دستش بود ولی نمی‌داد فروشنده ، همینطور تو چشمام زل زد و هیچی نگفت گفتم شاید سرش شلوغه اینطوری میکنه، بعد از من ده نفر شاید بیست نفر اومدن جواب همه رو داد هرچی من میگفتم فقط لعنتی نگاه کرد و هیچی نگفت از قصد نیاورد و جوابمو نداد خیلی بی شخصیت بود اومدم بیرون و خیلی بغضم گرفت چند ساعت اومدم خونه گریه کردم اونقدر که چشمام خشک شده هنوز داره میسوزه 

نمیبخشمش بخاطر رفتار زشتش حداقل می‌گفت دلم نمیخواد بدم😭😭😭کلی معطلم کرد آخرم اومدم بیرون رفتم خونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالته؟؟

۱۸ سالمه بابا خسته شدم تنها دارم زندگی میکنم با یکی از آشناها خانوادم که هر کدومشون به ی نحوی فاصله گرفتن ازم ،یکی ازدواج کرد مادرم دوباره ازدواج کرد و با شوهرش شرایط اینکه من باهاش باشم ندارم کل کارای خونه با من 

وقتی تو کل زندگیت طرد بشی یه فروشنده هم اینطور برخورد کنه میخوای بمیری دیگه ، چی میشد جوابمو میداد خیلی عصبی شدم 

حتما متوجه نشده وگرنه فروشنده از خداشه جنسش رو بفروشه.

میگم چند مرتبه تو چشمام زل زد میگی متوجه نشد ؟ چندین بار تکرار کردم با صدای بلند پس کر بوده؟

پس بعد من چندین نفر میومدن کتاب میدادن منگنه کنه براشون زودی انجام میداد منی که دو ساعت میگفتم دوتا مقوا بده بهم ، از همونجا صد بار رد شد برنداشت بده چون دستش می‌شکست انگار 

...

از خداش نبود بفروشه انگار 

یه بار رفتم نونوایی بعد من بودم و دو تا دختر و مردها 

یه دختر بعد از من اومد 

پول داد نونوا گرف بعد من دادم محل نکرد دو بار صداش کردم محل نکرد بعد نگاه کرد گف هر وقت نوبتت شد من تازه میخواستم بگم اون خانوم قبل من اومده یهو شوهرم پشتم ظاهر شد گف این بچه دو ساعته داره تورو صدا میکن تو میگی هر وقت نوبتت شد ؟ پول اون خانوم رو چطور گرفتی بابا جمع کن خودتو اینا رو روی سرت خراب میکنما نون بخوره تو سرت 😐 ینی قبل شوهرم بیاد دقیقا مث تو بغض داشتم