2777
2789
خیلیم عالیییی چ قیمته 

راستی برای ریزش موهم خوبه 

ببین برای یک ماه اندازه ۲۰ تومن بگیری اوکیه 

بستگی ب حجم موهاتم داره، من هر بار دو قاشق غذاخوری با دولیوان آب درست میکنم ژلشو

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=315522942]راستی برای ریزش موهم خوبه  ببین برای یک ماه اندازه ۲۰ تومن بگیری اوکیه  ب ...

ن، هفته ای ۲ تا ۳ بار

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

جالبه که برای هر مشکل کوچکی به متخصص مراجعه میکنید، برای درمان کم پشت بودن مو و ...، حاضر به جکاپ نیستید...

اگر رشد موها کم است، عاقلانه آنست که اوئل به دنبال علل بگردید.... بعد درمان را انتخاب کنید.

با درمانهای خانگی مخالف نیستم.... اما با درمان کورکورانه مخالفم.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

برا موهات می تونی از فیتو هم استفاده کنی. هم رشد موهات رو بهتر می کنه هم پرپشت ترشون می کنه. من موهام هم نازک شده بود هم خیلی رشدش کم بود با این قرص نتیجه گرفتم و الان دوره سومی هست که دارم میگیرم. من از سایت لوماسیس میگیرم همیشه هم فیتو هم سرم اوردنیری برا پوستم. محصولشون اصله و امروز سفارش تهران باشی فردا دستته.