2777
2789
عنوان

دلم میسوزه به بچه های تیزهوشان.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 57 پست
اونایی که تو ششم خوندن که قبول بشن بهشون گفته شده ۶ سال پذیرش شدن و یهویی قانون عوض شده از این زاویه ...

به هرحال قانون بد باید عوض بشه . این حق بقیه بچه ها هم هست که بتونن از این فرصت استفاده کنن . بچه ای که سه سال پیش یک آزمونی قبول شده دلیل نداره الان هم بتونه همونقدر تیزهوش باشه . بعدهم اونا دیگه تو بهترین شرایط بودن الانم نباید از یک ازمون بترسن . نمیشه یک حق رو شش سال داد به یک نفر . در ۱۲سالگی نمیشه تیزهوس واقعی رو تشخیص داد 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
من با یه تعداد معدودی که درس نمیخونن کاری ندارم ولی الان ماهایی که بدون امتحان اومدیم دبیرستان حاضرم ...

خوب عزیزم اگه واقعن سطحشون بالاست نباید بخاطر یه آزمون اونم با بچه های مدارس عادی استرس داشته باشن.

پسر من شسم قبول نشد. اصلن توی فازش نبود. در حالیکه قول میدم از ۸۰ درصد بچه های تیزهوشان بهتر بود. چرا باید صندلی پسر منو یکی با استعدادو تلاش کمتر پر کنه. چون سال شسم با حرفه ای گری وارد شده؟ الانم معلماشون نمره میدن معدلشون بیاد بالای ۱۸ اخراج نشن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با یه تعداد معدودی که درس نمیخونن کاری ندارم ولی الان ماهایی که بدون امتحان اومدیم دبیرستان حاضرم ...

شرایط سمپادیا واقعا متفاوته با دولتیا ؟ تا چه حد؟

بنظرم ظلم به  بچس دوره اول هم تیزشوهانی باشه بچه دوره دوم هم بخاطر کنکورش ارزش داره

خوب عزیزم اگه واقعن سطحشون بالاست نباید بخاطر یه آزمون اونم با بچه های مدارس عادی استرس داشته باشن. ...

نمره نمیدن کی گفته نمره میدن از کجا اینقدر مطمئن حرف میزنین شما !!!!!

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
شرایط سمپادیا واقعا متفاوته با دولتیا ؟ تا چه حد؟ بنظرم ظلم به  بچس دوره اول هم تیزشوهانی باشه ...

سطح درسی آره واقعا متفاوته

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
دوست عزیز من خودم سمپادیم میدونم که چهار پنج ساله بدون آزمون بود دیگه😐

دوست عزیز اشتباه میکنی. خواهرزاده من امسال کنکوری بود. اون ازمون مجدد بود. پس حداقل سه سال پیش آزمون مجدد داشتن. 

پسر خودمم امسال آزمون داد برای دهم.

میدونم از سال آینده همه سمپادی ها باید آزمون بدن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نمره نمیدن کی گفته نمره میدن از کجا اینقدر مطمئن حرف میزنین شما !!!!!

از اونجا که پسر دوستم که سمپادی هست می گفت معلما به بچه ها نمره میدن که اخراج نشن.

از اونجا که آزمون های آزمایشی پسر من و همکلاسیاش از خیلی از بچه های سمپادی رتبه بالاتر می اوردن. پسر من رتبه دو شهرمون بود که مرکز استانم هست. به نظرت اگه سهم پسر من سمپاد نبود سهم کی هست؟ 

وقتی بدونن قراره دوباره باید آزمون بدن حداقل بیشتر تلاش میکنن. از طرفی تغییر مقطع همیشه با آزمون همراهه

اینایی که خودشون سمپاد نبودن یا بچه ی سمپادی ندارن درک نمیکننن ... 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اونایی که تو ششم خوندن که قبول بشن بهشون گفته شده ۶ سال پذیرش شدن و یهویی قانون عوض شده از این زاویه ...

از اول همین بود 

دو بار از بچه ها امتحان میگرفتن وقتی قبول میشدن سه سال میخوندن وقتی میخواستن وارد دبیرستان بشن دوباره امتحان میگرفتن

نچ نچ نچ

بهشت رو به بها میدن نه بهانه.

اینکه شماها فکر میکنید بچه هاتون تیزهوشند خیلی فرق میکنه با واقعیت.

دختر من از چهارم ابتدایی جدای مدرسه اش ۲ساعت کلاس دروس تخصصی میرفت، هر پنج شنبه ازمون مجازی،جمعه درمیون ازمون حضوری،روزانه ۳۰-۴۰تست...

بچتون اگر باهوش باشه قبول میشه،والا با عواطف مادرانه صندلی به کسی نمیدن.

اینقدر هم سطح بچه ها بالا هست که هرسال بخوان ازمون بگیرن بازم قبول میشند، چون بااااهوش نیستند! تلاش گرند!

در ضمن بخیل نباشید!

تیزهوشان قبول شدن نوش جونشون، دکتر شده نوش جون خودش و خانوادش...بگید اون موفق باشه انشالله در کنارش بچه ی منم همینطور

شرایط سمپادیا واقعا متفاوته با دولتیا ؟ تا چه حد؟ بنظرم ظلم به  بچس دوره اول هم تیزشوهانی باشه ...

پسر من دوره اول دبیرستان غیرانتفاعی نسبتا خوب گذاشتم. دوره دوم سمپاد قبول شد. تا حالا که چیزخاصی ندیدم از سمپاد. به نظرم غیرانتفاعی بهتر کار میکرد. فقط شهریه اش زیاد بود 

از اول همین بود  دو بار از بچه ها امتحان میگرفتن وقتی قبول میشدن سه سال میخوندن وقتی میخواستن ...

دخترم دهمه ، و اصلا برای پارسال امتحان نداد 

شاید منظورتون آزمون جانماییه که اگه بخوان دوره دوم مدرسه شون رو توی تیزهوشان عوض کنن،  اون امتحان رو فقط از بچه های سمپادی متقاضی جابجایی میگیرن 

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.
از اونجا که پسر دوستم که سمپادی هست می گفت معلما به بچه ها نمره میدن که اخراج نشن. از اونجا که آزمو ...

اصلا امکان نداره  !

نمره کیلویی خبری نیست.

اینقدر هم خروجی داره که دوباره ازمون ورودی میگیرند.

اگر خوب بوده باید قبول میشده،تلاش کنه،هوش تحلیلی کار کنه انشالله مقطع بالا قبول بشه