2777
2789
عنوان

دلم میسوزه به بچه های تیزهوشان.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 57 پست
خوب همین دیگه. چرا اونا نباید ازمون بدن. الان این آزمون رو میگن تکمیل ظرفیت. مثلا هزار نفر آزمون مید ...

عادلانه نیست یکی کلی زخمت بکشه تو سالای دبستانش بیشتر درس بخونه که بیاد فقط برا دوره اول تیزهوشان؟؟

بعد دوباره تو همونم کلی بخونه برای دوره دومم؟؟ 

و بعدم دوره دوم و استرس کنکور؟ 

نابود میشه اون بچه جدا از اون قبول نشی دوبارع به فکر یه مدرسه خوب باشی و .... 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

خانم ها یه سوال دارم به نظرتون اصلا مدرسه تیزهوشان خوبه یا فشار اضافی رو بچس اخه میشه گفت پسرم تیزهوشه و اکثرا اینو تایید کردن تست هم گرفتیم وهوشش بالا بود ولی مدیرشون گفت اصلا به هیچوجه نذارید فک کنه با بقیه فرق داره و اصلا مدرسه تیزهوشان و جهشی خوندن خوب نیست میشه نظرتون را بگین واقعا برام مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادلانه نیست یکی کلی زخمت بکشه تو سالای دبستانش بیشتر درس بخونه که بیاد فقط برا دوره اول تیزهوشان؟؟ ...

ولی از نظر شما عادلانه است کسی که دوره اول دبیرستان کلی زحمت کشیده و از اون سمپادی ها بهتره، مدرسه عادی بره و قبول نشه؟! درسته؟؟

حرفتون مثل اینه که بگی عادلانه نیست کسی که زحمت کشیده و کنکور قبول شده برای لیسانس دوباره ازمون بده برای فوق لیسانس.

چه ربطی داره. زحمت کشیده سه سال توی دبیرستان دوره اول درس میخونه. وقتی بدونه دوباره قراره آزمون بده شل نمیگیره. اگه واقعنم سطحش بالاتره نباید از آزمون با بچه های مدارس عادی ترس داشته باشه، چون بنا بر این هست که باهوش تر و درسخون تره، مدرسه بهتریم رفته. پس مشکل آزمون دادنش چیه؟

ضمنا توی این مملکت تعییر مقطع با آزمون همراهه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خانم ها یه سوال دارم به نظرتون اصلا مدرسه تیزهوشان خوبه یا فشار اضافی رو بچس اخه میشه گفت پسرم تیزهو ...

جهشی خوندن خوب نیست. ولی اگه کشش داره یا تیزهوشان بزار یا غیرانتفاعی درجه ۱

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ولی از نظر شما عادلانه است کسی که دوره اول دبیرستان کلی زحمت کشیده و از اون سمپادی ها بهتره، مدرسه ع ...

اون اگه واقعا خونده تو همون نهم به دهم وارد میشه دیگه مشکلش چیه ؟ 

این چه حرفیه . مشخصه وقتی ازمونی باشه استرس و ... خیلی بیشتره 

اون دانش اموز به هر حال مجبوره بخونه وگرنه از تیزهوشان اخراج میشه ! 

مطمینم اگه دختر خودتون تیزهوشان بود اینجوری نمیگفتید .

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اون اگه واقعا خونده تو همون نهم به دهم وارد میشه دیگه مشکلش چیه ؟  این چه حرفیه . مشخصه وقتی ا ...

دختر ندارم. پسرم تیزهوشانه 

دختر ندارم. پسرم تیزهوشانه 

پس شما که باید بیشتر درک کنید

دخترم دهمه ، و اصلا برای پارسال امتحان نداد  شاید منظورتون آزمون جانماییه که اگه بخوان دوره دو ...

جانمایی نمیدونم چی هست خواهر من سمپادی بود و از اول شرایطش همین بود هم برای راهنمایی امتحان دادن هم دبیرستان

اینایی که خودشون سمپاد نبودن یا بچه ی سمپادی ندارن درک نمیکننن ... 

بلآخره شما متوجه حرفم شدی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
نچ نچ نچ بهشت رو به بها میدن نه بهانه. اینکه شماها فکر میکنید بچه هاتون تیزهوشند خیلی فرق میکنه با ...

والا بخدا همه فکر میکنن چون تیزهوشان قبول شدیم همینجوری دیگه بیخیال نشستیم حق بچه های اونا ضایع شده ، نه عزیزان شما تشریف بیارید سطح بالای بچه هارو ببینید به خدا قسم اینطور نمیگید

الا شما ک بدون ازمون وارد دوره دوم شدین درسته ، چ بلاتکلیفی واس کنکور داری

نهایی عمومی .....

خانم ها یه سوال دارم به نظرتون اصلا مدرسه تیزهوشان خوبه یا فشار اضافی رو بچس اخه میشه گفت پسرم تیزهو ...

باید کشش داشته باشه اگر داره بذارید امتحان بده ایشالله قبول میشه

والا بخدا همه فکر میکنن چون تیزهوشان قبول شدیم همینجوری دیگه بیخیال نشستیم حق بچه های اونا ضایع شده ...

عزیزم اونایی که خارج از گود هستن ،  یه روزِ بچه تیزهوشانی رو نمی تونن  تحمل کنن .

من از نزدیک میبینم همش امتحان ، همش استرس 

نه یه سال و دو سال ....

البته شما هیچ فرقی با بچه های دیگه ندارین فقط تلاشتون چندین برابر بقیه ست 

توی تیزهوشان فقط استعداد مهم نیست ، تلاش حرف اولو میزنه .

امیدوارم موفق بشی 

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.