2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 65 پست
وای خداروشکر عزیزم. خوش خبر باشی. ان شاالله قسمت همه منتظرا. چند هفته بودی؟

۶هفته و ۵ روز 

ب حساب پری ۷ هفته و ۳روز ولی گفت اون موقع ساک خالی بود اونو اصلا حساب نکن سونوی الان مهمه قلبشم میزد😘😍

۶هفته و ۵ روز  ب حساب پری ۷ هفته و ۳روز ولی گفت اون موقع ساک خالی بود اونو اصلا حساب نکن سونوی ...

احتمالا لقاح دیر صورت گرفته . چه حس خوبیه شنیدن صدای قلب . ان شاالله خدا قسمت ماهم بکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😍من تایپیک شمارو ندیدم خداروشکر عزیزم ایشالله این چند ماه به خوبی و خوشی بگذره و فسقلیارو بغل بگیری ...

ممنون منم دیروزرفتم سونوخداروشکراین فسقلی منم قلبش میزددلم اروم شد شماصداشوگوش کردی راستی برای غربالگری اولت کی قراربری دکتررفتی داروچی میخوری

راضیم ب رضای خود خدا
ممنون منم دیروزرفتم سونوخداروشکراین فسقلی منم قلبش میزددلم اروم شد شماصداشوگوش کردی راستی برای غربال ...

خداروشکرررر 

فموبرا 

ویتامین دی 

اسیدفولیک 

دمیترون

غربالگری هم بین ۱۳آذر تا ۲۴ آذر گفت انجام بدم

عزيزم وقتي زود ميرين سونو همينه يادمه من بارداري اولم اينجا ميخوندم كه ميگفتن هفته هشت بريد زودتر نريد استرس بكشيد منم همون موقع رفتم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
عزيزم وقتي زود ميرين سونو همينه يادمه من بارداري اولم اينجا ميخوندم كه ميگفتن هفته هشت بريد زودتر نر ...

خداروشکر گذشت عزیزم سخت بود ولی گذشت دیروز رفتم سونو قلبشم میزد خداروشکر😍