2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 65 پست
هفته رو بر اساس آخرین پریود محاسبه میکنن نه بر اساس اقدام . 

اخه ۵ هفته و ۵روز ک رفتم ساک خالی بود خیلی استرس داشتم تا ۱۰روز بعد برم سونو دوباره 

بعد یه سریا گفتن ممکنه لقاح دیر بوده باشه 

بعد حساب کردم ک من کلا بعد تخمکگذاریم اقدام کردم پس ممکن لقاح دیر بوده باشه ک ساک خالیه 

اشتباه میکنم؟🙄☹️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبل ازاینکه بفهمین باردارین چ علائمی داشتین؟؟

۱۰روز قبل پری دردای پری و کمردرد 

سه چهار روز به پری مونده بود یه خط قهوه ای زیر نافم افتاد از اونم شک کردم تو تایپیکام هست اگه بخونی عزیزم چون تو هر دو بارداریم اون خط ظاهر شد

مرسی عزیزم  آخه ماما هم یه جوری گفت چرا چیزی مشخص نیس خو من بیشتر ترسیدم دکترم گفتم احتمالا د ...

خدای نکرده اگه پوچ باشه یهو علائمت میخوابه . من واسه خودم رو یادمه اوایلش سینه هام حساس بود و بزرگ شده بود یهو در عرض یکی دو روز سینه هام کوچیک شد و دردش خوابید بعد که رفتم سونو گفتم ساک بارداری خالی هست. 

خدای نکرده اگه پوچ باشه یهو علائمت میخوابه . من واسه خودم رو یادمه اوایلش سینه هام حساس بود و بزرگ ش ...

مرسی عزیزم 

ن من علائمم بیشتر شده خداروشکر 

سردرد ک زیاد میشم 

فشارم پایینه 

معدم سنگینه 

تخمدان راست گاهی چپ کم تیر میکشن 

سینه هامم ن مثل قبل ولی هنوزم دست میزنم درد میگیره 

چند هفته رفتی سونو ک پوچ بود عزیزم؟

من از ۵ هفته رفتم که ببینم خارج رحمی نیست چون سابقه داشتم تا ۸ هفته ام هر دو سه  روز یه بار سونو کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️ چون خودم سونوگرافی کار میکنم . ولی هیچ خبری نشد . دیگه دکترم گفته تا یکی دوهفته دیگه اگه خود به خود نیافتاد بیا که دارو بدم بری بیمارستان.  که خداروشکر خودش افتاد فکر کنم ۹ هفته بود

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792