2777
2789
عنوان

بارداری

805 بازدید | 65 پست

سلام من ۵ هفته و ۵روز رفتم سونو واژینال ساک خالی بود گفتن ۱۰روز دیگه مجدد برم سونو 

سوال من اینه 

من ۱تا ۶مهرماه اقدام کردم برای بارداری ک دور و بر تخمکگذاریم بود یعنی قبلش اصلا رابطه بدون جلوگیری نداشتم 

در حال حاظر من ۷هفته هستم طبق اولین روز آخرین پریود 

ولی اگه از روزی ک اقدام‌کردم حساب کنم دور و بر ۵هفتم الان 

ممکنه به خاطر اون ساک خالی بوده باشه؟؟امیدوارم‌منظورمو رسونده باشم

ممکنه لقاح دیر اتفاق افتاده باشه

اگه به آخرین روز پریود باشه من الان باید ۴ ماهه باشم ولی دوماهه باردارم

من سه ماه پریود نشدم 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

آره عزیزم، دقیقا همینه که میگی. تازه اون موقع اقدام داشتی، ممکنه لقاح هم دیرتر انجام شده باشه. ان شاءالله مبارکتون باشه و با سلامتی کل دوران بارداری رو بگذرونی و نینیت سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره عزیزم، دقیقا همینه که میگی. تازه اون موقع اقدام داشتی، ممکنه لقاح هم دیرتر انجام شده باشه. ان شا ...

اخییی خدا خیرت بده انقدر استرس کشیدم این هفت روزو روز شماری کردم ک سه شنبه برسه

الان یهو ب ذهنم رسید این موضوع ک من قبل اصلا اقدام‌نکرده بودم گفتم سوال کنم از شماها مرسی گلم این ۳روزو با آرامش سپری میکنم😑😑❤️

نگرانی نداره عزیزم احتمالا لقاح دیر انجام شده

مرسی عزیزم 

آخه ماما هم یه جوری گفت چرا چیزی مشخص نیس خو من بیشتر ترسیدم

دکترم گفتم احتمالا دیرتر باردار شدی 

خلاصه نفهمیدم حرف کدومو گوش بدم خیلی ترسیدم ک خدایی نکرده پوچ باشه

لقاح دیر صورت گرفته ده روز دیگ بری همه چی اوکیه. احتمال زیاد بچه دختره. چون حاملگی دومم همینجور عشقم ...

مرسی عزیزم هر چی باشه فقط سالم باشه خودشو ب من نشون بده😂

سردردم دارم در طول روز اذیتم میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز