zaarzaar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 332 عنوان خرجی 84 بازدید | 13 پست سلام به دوستان عزیز...خانوما شما هم از همسرانتون میخواید پول بگیرید سختتونه ؟چجوری ازش درخواست پول میکنید؟منتظر ترفنداتون هستم😉 1402/08/06 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaiiiiii عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 13912 خودش میده من اصلا نمیگم بهش یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 اوایل سختم بودولی الان نه .بهش میگم برای فلان چیزپول لازم دارمالبته من زیادنمیگم همسرم خودش برام واریزمیکنه .وقتی میخوام برم خریدخودش میپرسه پول داری راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11336 من سختمه از نامزدم بگیرم ولی اون خیلی دوس داره ازش بگیرم ولی غرورم نمیزاره نمیدونم چرا
یاسی۵۵۷۸ عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 972 اوایل سختم بودولی الان نه .بهش میگم برای فلان چیزپول لازم دارم البته من زیادنمیگم همسرم خودش برام و ... حالا من بر عکس توم اویل سختم نبود الان سختمهالبته خودش ی چیزی میریزه ولی ی وقتایی کم میارم بهش میگم
روژان68 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 14329 بهش میگم برا فلان چیز پول لازم دارم میخوام برم بازارواریز میکنه به حسابم.هرچند اصلا دلم نمیخواد رو بزنم بگم پول بده،کاش خودم شاغل بودم .
zaarzaar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 332 نمیگیرم متاسفانه. بگید منم یاد بگیرم🥲 منم بلد نیستم
zaarzaar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 332 اوایل سختم بودولی الان نه .بهش میگم برای فلان چیزپول لازم دارم البته من زیادنمیگم همسرم خودش برام و ... همسر منم میده ولی بعضی وقتا پیش اومده ک کارتم خالی بشه و روم نشه بهش بگم :/
zaarzaar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 332 وقتی پولی نیاز دارم بهش میگم ولی منم خیلی سختمه ک بهش بگم منم همینم خیلی به سختی میگم بعضی وقتام نمیگم اصلا بیخیال چیزی ک میخوام میشم
zaarzaar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 332 من سختمه از نامزدم بگیرم ولی اون خیلی دوس داره ازش بگیرم ولی غرورم نمیزاره نمیدونم چرا منم خودم ناراحت میشم وقتی درخواست پول میکنم ولی مجبورم شاغلم نیستم
zaarzaar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 332 بهش میگم برا فلان چیز پول لازم دارم میخوام برم بازار واریز میکنه به حسابم.هرچند اصلا دلم نمیخواد رو ... دقیقا منم همیشع میگم کاش ی کار خوب پیدا میکردم الانم ک اصلا پیدا کردن کار شده یک معضل بزرگ