2777
2789
عنوان

دعایی برای شی گم شده دارید

124 بازدید | 6 پست

چیکار کنم شی گم شده پیدا بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصبحت فی امان الله امسیت فی جوار الله.. شوهرم هر وقت اینو میخونه حتماااا پیدا میشه اصلا اینقد بهش اعتقاد داره محاله براش جواب نده.. یکم دلخورم ازش اگ آشتی کردیم تا شب بهش میگم برات بخونه ی بار دسته کلیدش  و کارتاش گم شد ب طور ناباورانه بعد ی ماه یکی از همکاراش از مغازه سر کوچشون پیداش کرده بود شناخته بود آورد براش خیلی عجیب بود خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تاپیک جدیدتون.....عزیزم لطفا باهاش برخورد بد بکن. تا بدونه هررررگز نباید این کارو تکرار بکنه. قاطع باش. توی مدرسه متوجه س....ک...س شده. دوستاش فراش توضیح دادن. باید به دخترت بفهمونی که خدانکرده بکارت شو آسیب نزنه. به نظرم مشاوره نبر. نذار بترسه. خودت باهاش حرف بزن

خواننده خاموشم :) 

سلام.اسی من بخاطر تاپیک جدیدت وحس انسان دوستانه اومدم بهت یه چیز مهمو بگم

ببین من یکیو میشناسم که  از همین ۷یا ۸سالگی اینکارو می‌کرد واصلا نه چیزی دیده ونه چیزی شنیده بود.میگفت یه حالت غریزی بود که بهم دست می‌داد ویادم نمیاد کی وازکجا شروع کرده بود اینکارو

وبیشتر مواقعی که ادرار داشته وادراشو نگه میداشته یا براثر کمبود مایعات بدنش سوزش ادرار داشته اینکارو میکرده وبعدا که بزرگتر شده دیده لذت بخشه وبعضی مواقع اینکارو میکرده ومتوجه شده که یه حس جنسیه 

جالبه دقیقا هم به طریقه دختر تو 

اتفاقا یه آدم نجیب و سرسنگین و موفق هم بود

میخوام بگم خیلی حساس نشو فقط همیشه حواست باشه قبل خواب بره مثانشو خالی کنه وحواسشو یه جورایی پرت کن از سرش بیوفته ویا کم تر بشه

اصلنم مستقیم به روش نیار که فکر کنه چیه واسترس بگیره .ممکنه هر بچه ی کنجکاو وباهوشی این حسو تجربه کنه

سلام.اسی من بخاطر تاپیک جدیدت وحس انسان دوستانه اومدم بهت یه چیز مهمو بگم ببین من یکیو میشناسم که & ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردید. ممنون از راهنمایی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.