2777
2789
عنوان

پسری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست
من خوشم نمیاد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خب آنفالو کن‌. پیج شخصیشه، استوری اونه واقعا ربطی به شما نداره. دخالت توی شخصی‌ترین کارای آدما جالب نیست

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم عادیه....خیلیا میزارن🙄😂

تو موافقی پارتنرت بزاره؟ 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

اینطور که گفتی احتمالا روش کراشی ولی از این اخلاقش خوشت نیومده. باید بگم پسرایی که معمولا از بدنشون یا از اجزای صورتشون زیاد عکس میزارن به زیبایی خودشون تو اون زمینه خیلی باور دارن و تو انتخاب پارتنرهمیشگی دنبال یکی مث خودشونن . 

اینطور که گفتی احتمالا روش کراشی ولی از این اخلاقش خوشت نیومده. باید بگم پسرایی که معمولا از بد ...

اتفاقا گف چرا زیاد مجازی عکس نمیزاری

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

خب آره🥲

غیرت نداری دخترم؟ 😂

چه ربطی به غیرت داره😐 اونایی که ورزش کار هستن میزارن!

ولی این ورزشکار نیس

ولی این ورزشکار نیس

من دیدم فقط ورزشکارا می زارن 

ولی یه چند تایی هم دیدم معمولیا کنار استخر یا رودخونه موقع شنا گذاشتن

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)