تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱
اینطور که گفتی احتمالا روش کراشی ولی از این اخلاقش خوشت نیومده. باید بگم پسرایی که معمولا از بدنشون یا از اجزای صورتشون زیاد عکس میزارن به زیبایی خودشون تو اون زمینه خیلی باور دارن و تو انتخاب پارتنرهمیشگی دنبال یکی مث خودشونن .
اینطور که گفتی احتمالا روش کراشی ولی از این اخلاقش خوشت نیومده. باید بگم پسرایی که معمولا از بد ...
اتفاقا گف چرا زیاد مجازی عکس نمیزاری
چه ربطی به غیرت داره😐 اونایی که ورزش کار هستن میزارن!
ولی این ورزشکار نیس
ولی یه چند تایی هم دیدم معمولیا کنار استخر یا رودخونه موقع شنا گذاشتن
خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)