2777
2789
عنوان

دانشگاه....😑

112 بازدید | 8 پست

رشتم آموزش  زبانه 

امروز فهمیدم که از ترمای بعد تربیت بدنی عمومی هم داریم

چی کار باید کنیم؟

منی که معلولیت دارم و نمیتونم ورزش کنم چی کار کنم؟؟

حتی دانشگاه هم از این تربیت بدنی لعنتی خالی نیست😭

نمیخوام کسی از همکلاسی هام بفهمن معلولیت دارم.... اگه تربیت بدنی داشته باشیم همه می‌فهمن ک🥺

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معذرت میخام چطور معلولیتی دارین ک الان مشخص نیست اما تو ورزش مشخص میشه ؟ ببخشین 

مشخص نیست... 

ولی ورزش نمیتونم کنم.... یه سمت بدنم شلی مفاصل دارم💔

سلام ..دانشگام یه ۶سالی هست که تموم شده.🙂. اونجا اصلا مجبور به کاری نیستی.. با استاد ورزش صحبت کنید ...

امتحان ترم چطور؟؟

نمره کم بشه چی؟؟ نمیخوام معدلم بیاد پایین 

امتحان ترم چطور؟؟ نمره کم بشه چی؟؟ نمیخوام معدلم بیاد پایین 

نه عزیزم.. ببین اینا عمومی هستن.. فرمالیته .. آخر ترم همشون نمره بالا میدن .. بعدشم به فکر نمره نباش .. اکثرا منطقی هستن.. و شرایط رو شرح بدی قبول میکنند.. 

نه عزیزم.. ببین اینا عمومی هستن.. فرمالیته .. آخر ترم همشون نمره بالا میدن .. بعدشم به فکر نمره نباش ...

آخه من به دنبال گرفتن سهمیه استعداد درخشان هستم.... چطور میتونم برای یه تربیت بدنی بی خیال باشم و معدلم بیاد پایین؟🥲💔