2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل بارداری ریزش خیلی شدیدگرفتم ونرفتم دکترچون نمیخواستم داروبخورم ولی موهاموکوتاه کردم، مرتب میرم حمام، موهاموچرب می کنم وبعدشونه آروم میبندم ریزشم قطع شد، مولتی ویتامین وآهن هم بخورچون کمبودایناباعث ریزش مومیشه

کوتاه کردن موها، تاثیر چندانی بر جلوگیری از ریزش مو نداره...

1 - موها کوتاهتره... زیاد متوجه ریزش نمیشید.

2 - وزن موها کمتره.. به ریشه کمتر فشار میاره... کمی که بگذره و بلند تر بشه.. مثل سابق میریزه..

/

نوشتی: "نگین دکتر فعلا وقتشو ندارم"

وقت چی داری؟ بنشینی تاپیک بخونی؟ بری عطاری، چیزهایی که نمیدونه با چه کیفیتی تهیه شده، بخری؟

.

ریزش مو، فقط یک نشانه است... اگر به این نشانه توجه نکنی، ممکنه مشکلات دیگه پیش بیاد، و دیر به فکر درمان بیفتی.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
کوتاه کردن موها، تاثیر چندانی بر جلوگیری از ریزش مو نداره... 1 - موها کوتاهتره... زیاد متوجه ریزش ن ...

دانشگاه

واحدا زیاده

منم ترمکم هنوز خود دانشگاه کامل یاد نگرفتم چ برسه ب اینکه برم تو شهر واسه دکتر

باید برم شهر خودمون ک اونم شاید برا هفته بعد باشه

دانشگاه واحدا زیاده منم ترمکم هنوز خود دانشگاه کامل یاد نگرفتم چ برسه ب اینکه برم تو شهر واسه دکتر ...

توی یک هفته اتفاق خاصی نمیفته...

ولی برای اینکه کمی خیالت راحت بشه... فعلا" قرص UniZinc بگیر، روزی 2 تا بخور، تا بری ویزیت بشی

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
توی یک هفته اتفاق خاصی نمیفته... ولی برای اینکه کمی خیالت راحت بشه... فعلا" قرص UniZinc بگیر، روزی ...

اخه خیییلی وحشتناک ریزش داره

میترسم تو همین ی هفته کچل شم😂