2777
2789
عنوان

شوهر مرموز

207 بازدید | 3 پست

پسر عموی شوهرم مرد.

شوهرم گفت نیم ساعت دیگه میام دنبالت.

منم گفتم باشه تااونموقع آماده میشم .

بعد اومد دنبالم  دم در خونمون گفت بیا.

گفتم آماده شدم دارم غذا میخورم یک دقیقه دیگه میام دم در.

گفت باشه پس من میرم .

گفتم باشه.

رفت و چند دقیقه بعد زنگ زد ک منو مسخره میکنی؟ من دیگه نمیام.

گفتم خودت ‌گفتی میرم.

خودت رفتی.میتونستی منتظر بمونی یک دقیقه رو.

خودت صبر نکردی.

خودت خودتو مسخره کردی.

منم‌مسخره کردی ک میگی نمیام.

گفت گمشو بابا.

گفتم باشه.

بجا اینکه من بگم‌مسخره کردی اون بمن میگه مسخره کردی هه

خوب جوابشو دادی‌. اصلا کش نده و بحث نکن. حسابی سوخته لجش گرفته. بعد که هی شروع کرد نق زدن با آرامش بهش بگو فکر کردم دوست داری تنها بری و اینجوری راحت تری. هرچی نق زد بگو وا خوب حرف دلتو درست بزن. من به زور دوست ندارم باهات جایی بیام .  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب جوابشو دادی‌. اصلا کش نده و بحث نکن. حسابی سوخته لجش گرفته. بعد که هی شروع کرد نق زدن با آرامش ب ...

حدسم درست بوده توشش نمیاد ازمن .هروقت جایی بخاد بره همینکار میکنه باهام. رفتیم زنارو بد نگاه می‌کرد اومد خونه درموردشون حرف می‌زد میگفت پخته آن و....

وببخشسد دیدم آلت ش بیدار شد