2777
2789
عنوان

عمل پروتز سینه و تجربیاتم

145447 بازدید | 271 پست

سلام من قبل از عملم کل نی نی سایت رو بالا پایین کردم الان خودم رو موظف دیدم تاپیک بزنم و تجربیاتم از عمل پروتز رو بگم ، من پروتز ۴۱۰ سی سی آریون فرانسوی گذاشتم که هزینه پروتز و جراحیم ۶۰ میلیون شد ، دو روز اول خیلی درد داشتم ، به بی هوشی بدنم واکنش نشون داده بود و کلا استفراغ میکردم حتی مسکن هم نمیتونستم بخورم ، روز سوم عوارض بی هوشی از بین رفت و خییییلی حالم بهتر شد، بجز دو روز اول دیگه اذیت نشدم و درد نکشیدم چون دردش با مسکن برطرف میشه، امروز که روز پنجم هست اصلا مسکن نخوردم و خوبم ، سه روز اول دستام خیلی کم بالا میومد ، برای خوابیدن و بلند شدن، دستشویی رفتن کمک لازم داشتم ولی بعدش دستام اوکی شد و کارام رو خودم انجام میدم ، در حال حاضر هم سینه هام خیییییلی ورم دارن و دوسش ندارم چون خیلی بزرگن که دکتر میگه ورم بعد از عمل هست و طبیعیه تا دو ماه نرم داره ، سایز خودم ۶۵ بود و میخواستم ۸۰ بشم 

چیزی که الان با این همه ورم هستم سایز ۹۰ هستش

سوالی دارید بپرسید جواب میدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می می هات واگعیه یا کیکه 

فیکه🤣🤣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

سلام عزیزم  مبارکت باشه  من خیلی دوست دارم لیفت کنم  شما فقط پروتز داشتین؟  ...

گلم میشه بگی لیفت چجوریه؟ یعنی بدونه عمله؟بعد هزینه اش چقده؟

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
از عمل میترسم دوس دارم از راه طبیعی پیش برم 

عزیزم طبیعی من همممممه راه ها رو رفتم

از روغن خراطین بگیر تا کرم و لوسیون

حتی ده کیلو چاق شدم

ازدواج کردم

اصلااااا تغییر چشم گیری نکرد ، دیگه میگفتن بچه بیاری درست میشه اما ما ژنتیکی سینه هامون کوچیکه ، دختر خالم بعد از شیردهی سینه اش پوست شد و افتاد ، منم میترسیدم اما الان راضیم ، پروتز به شیردهی هم ربطی نداره و خوبیش اینکه بعد شیردهی هم میمونه