2777
2789
عنوان

عمل پروتز سینه و تجربیاتم

| مشاهده متن کامل بحث + 91821 بازدید | 153 پست
وای اصلا سایز بزرگ خوب نیست من 80دوس دارم، سایزم 70بشه کوچیک کنم 

عزیزم ۸۰ آویزون که به درد نمیخوره !

منم به اینکه کوچیک بود اما افتاده نبود راضی بودم 

الان هم بزرگ شده، گرد و ایستاده اس

دوستم ۸۰ هست می‌خواد لیفت کنه که سینه اش قشنگ بشه اما لیفت خییییلی رد بخیه میندازه برعکس پروتز 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😐من سایز ۸۰ ام دلم میخواد بشه ۷۵  بعد تو رفتی گنده کردی

عزیزم هرکسی سلیقه ای داره

بالاتر هم کفتم ۸۰ آویزون به چه درد میخوره ؟!

زیبایی نداره، بعد شیردهی هم که آویزون تر میشه 

الان اکثر کسایی که سینه های درشتی دارن، با لیفت سینه شون رو کوچیک و ایستاده میکنن 

بعد سینه که با ورزش خیلی راحت کوچبک میشه ، ورزش کنی ۷۵ میشه اما متاسفانه سینه افتاده تر میشه 

مبارکتون

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
گلم میشه بگی لیفت چجوریه؟ یعنی بدونه عمله؟بعد هزینه اش چقده؟

نه عزیزم لیفت هم جراحی داره

از پروتز هم سخت تره ، برای جراحی پروتز چهار سانت زیر سینه رو میبرن و پروتز رو میزارن داخل و بخیه میزنن

ولی برای لیفت هم از زیر میبرن هم از روی سینه و ممکنه هاله دور هم ببرن😖😖 ، بعد سینه رو بالا میکشن و اگر بخواید کوچیک تر هم میکنن ، رد بخیه اش زیاد میمونه و در شیردهی هم ممکنه تداخل ایجاد کنه ، تو گوگل یا اینستا لیفت سینه رو سرچ کنید عکساش میاد 

سلام عزیزم مبارکه💜

سایز ۴۱۰ بزرگ نیس؟ دکترم به من همین سایز گفت بعد نشاورش گفت این سایز خیلییی بزرگه !!! منم ۸۰ میخوام از سایز بزرگ متنفرم 

زیرعضله گذاشته یا رو؟ شما افتادکی نداشتی اصلا؟ 

دوست من پیش دکتر مهدی جعفری پارسال پروتز گذاشته عالی شده. کارشون خیلی خوبه. ایشون عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران، فوق تخصص جراحی پلاستیک هستن تخصصشون هم بیشتر جراحی زیبایی سینه هست

آدرس : تهران، جردن بین میرداماد و چهار راه جهان کودک برج نگین - طبقه 11 - واحد 1103

تلفن : ۰۲۱-۸۸۸۸۰۱۷۱-۲ و ۰۹۱۲۸۹۳۲۴۵۴